Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Technisch Front-end Developer bij TransIP (Leiden)

  • Geplaatst op: 22-02-2012

De uitdaging

Als technisch frontend developer bij TransIP werk je samen met je collega’s aan nieuwe producten of de verbetering van onze website. Jouw werk zal worden gebruikt door duizenden klanten, die elke dag hun hosting zaken regelen via ons geautomatiseerde platform. Je bent niet iedere keer opnieuw bezig een site van grond af op te bouwen, maar je zult de site met een solide basis continue naar het volgende niveau pushen. Bij TransIP nemen we onze techniek serieus, het werk loopt uiteen van het klussen aan toffe widgets in Javascript met behulp van Google Closure Library en Compiler, tot het bouwen en uitbreiden van bestelprocessen. Daarnaast kan je werken aan ons controlepaneel of het koppelen van datasets afkomstig van verschillende back ends waarmee je communiceert via ons transparante SOAP framework; overal werken wij tot in detail.

Wie ben jij:

Je bent een gedreven en enthousiaste developer die abstract en out of the box denkt. Je ziet van nature mogelijkheden om ons systeem verder te verbeteren en je weet hoe een interface hoort te werken. Uiteraard heb je een goed gevoel voor humor, hou je van lekker eten en ben je kick-ass in tafelvoetbal!

Binnen TransIP hebben wij altijd ruimte voor startende developers en echte pro’s. Jouw kwaliteiten zijn:

  • Een informatica opleiding gevolgd op HBO of WO niveau of evenredige werkervaring.
  • Uitgebreide ervaring met PHP.
  • Ervaring met XLST is een pré.
  • Ervaring met Javascript libraries als jQuery, MooTools, YUI of Google Closure Library.
  • Ervaring met cross-browser compatiblity is een pré.
  • Uitgebreide ervaring met MySQL is een pré.

Wie zijn wij:

TransIP is gestart met een groepje eigenwijze informatica studenten uit Delft. Dit bepaald tot de dag van vandaag de bedrijfscultuur. Het draait bij TransIP om techniek en inhoud. De helft van onze collega’s zijn programmeurs. De sfeer bij TransIP is uniek. Collega’s lopen op sokken rond, werken met een laptop op schoot in de gang en trakteren bij een fuck-up faaltaart. Na de gezamenlijke lunch is het tijd voor tafelvoetbal, want wie hard werkt mag hard ontspannen. Een verjaardag, succes of livegang wordt uitgebreid gevierd. De gemiddelde leeftijd is 28 jaar, maar volwassen zijn we nog lang niet. We werken op onze manier en geloven dat dit de beste is. We zijn eigenwijs, perfectionistisch en trots op TransIP.

Interesse?

Mail je cv naar jobs@transip.nl en wie weet kun je volgende week aan de slag. Voor meer informatie kun je Roland Grootenboer bellen op: 071-5241919.