Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Ervaren Front-end Developer bij Maximum (Capelle a/d IJssel)

  • Geplaatst op: 15-03-2012

Let op: deze vacature is al gevuld. Onze huidige vacatures zijn meer up-to-date.

Maximum

Kom jij de mooiste (recruitment)sites van Nederland en China ontwikkelen?

Maximum is in 1999 begonnen met vier partners, veel energie en een frisse kijk op arbeidsmarktcommunicatie. Door onze ondernemingszin, onze innovatieve oplossingen en vooral door het aantrekken van de juiste mensen zijn we inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend bureau met kantoren in Nederland en China en samenwerkingsverbanden in de rest van de wereld. In het prachtige Van Cappellenhuis in Capelle aan den IJssel werken zo’n 30 professionals op verschillende vakgebieden samen aan creatieve oplossingen voor de grootste werkgevers van het land. Voor de uitbreiding van onze werkzaamheden zoeken we een ervaren front-end developer.

Je werkzaamheden

Op het snijvlak van creatie en interactieontwerp ga je werken aan de front-end van gerenommeerde websites (zie bijvoorbeeld werkenbijdeloitte.nl, screenjezelf.nl, openarmen.nl en werkenbijdelandmacht.nl). Je maakt gebruik van (X)HTML, XML en CSS en kunt javascript lezen en schrijven. Met hetzelfde gemak ontwikkel je wireframes, koppel je CMS-systemen en bouw je Ajax (dat vinden we nog steeds moeilijk in het Rotterdamse) gestuurde user interfaces. Responsive designs hebben geen geheimen voor je en je weet als geen ander CSS, inhoud en scripts te scheiden.

Ons aanbod

Maximum biedt je een goed salaris, dat wel afhankelijk is van je kennis en ervaring. Daarnaast ontvang je een laptop en telefoon van de zaak en kun je profiteren van uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Last but not least: we bieden je een zeer plezierige werkomgeving: in een schitterend gerenoveerd historisch pand werk je met state-of-the-art technologie en kun je elke dag genieten van een (biologische) lunch met uitzicht op de IJssel.

Telefoon
06 22451883
Twitter
https://twitter.com/xmarkmac
Facebook
http://www.facebook.com/markvanbuuren
Linkedin
http://www.linkedin.com/in/markvanbuuren
Skype
markvanbuuren
Aim/yahoo/.mac
xmarkmac

Bekijk de originele vacature