Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer Extraordinaire bij Betribes (Amsterdam)

 • Geplaatst op: 13-03-2012

Betribes

English version below

Betribes is op zoek naar een leuke en getalenteerde ontwikkelaar die ervaring heeft in het volledige web development segment.

Jij:

Jij bent een all round Frontend / Rails ontwikkelaar die een belangrijke speler in ons kleine maar snel groeiende webteam kan worden. Je bent creatief, je hebt ervaring met testing en je bent gek op webstandaarden. Je kunt met de volledige stack omgaan, HTML, CSS, JavaScript, Rails en hebt ervaring met source control. Je bent gepassioneerd over progressive enhancement, web accessibility/usability, leveren van goede prestaties in verschillende browsers en testen. Je gelooft in best practices, clean interfaces en waardeert goede codekwaliteit. Je hebt een goed gevoel voor humor en houdt van uitgaan.

Betribes:

Wij bieden een fijne werkomgeving met flexibele uren en een werkethiek die zich richt op codekwaliteit. Wij geven je de mogelijkheid om een verschil te maken en het nachtleven een schop onder de kont te geven. We houden hier allemaal van het nachtleven!

 • Vereiste vaardigheden:
 • HTML 5
 • CSS
 • JavaScript + ervaring met jQuery
 • Ruby 1.9.x
 • Rails 3+
 • Git
 • Een terminal prompt schrikt je niet af
 • Goede kennis van het Engels

Bonuspunten:

 • SASS/SCSS
 • HAML
 • CoffeeScript
 • Design vaardigheden
 • A/B testing ervaring
 • TDD/BDD ervaring
 • Capybara ervaring

Denk jij dat je een geweldige aanvulling kunt zijn voor het Betribes team op wat voor vlak dan ook? Email dan naar: jobs@betribes.com en stel jezelf aan ons voor!

English version

Betribes is looking for a fun, talented developer who has experience in the whole web development stack and would make a good addition to our kick ass team.

You:

You are an all round Frontend / Rails developer who will become a vital player in our small but rapidly growing web team. You are creative, have a testing background, and are a web standards nut. You can handle the whole stack, including HTML, CSS, JavaScript, Rails and have experience with source control. You should be passionate about progressive enhancement, web accessibility/usability, ensuring performance across browsers and testing. You believe in best practices, clean interfaces and value code quality. You have a great sense of humor and like to go out.

Betribes:

We supply a great working environment with flexible hours and a work ethic that really focuses on code quality. We give you the opportunity to really make a difference and kick some ass in the nightlife world. We are all big nightlife fans :)

Required Skills

 • HTML5
 • CSS
 • JavaScript + experience with jQuery
 • Ruby 1.9.x
 • Rails 3+
 • Git
 • A terminal prompt doesn’t scare you
 • Good English skills

Extra cookies for:

 • SASS/SCSS
 • HAML
 • CoffeeScript
 • Design skills
 • A/B testing experience
 • TDD/BDD experience
 • Capybara experience

Do you think you could be that extraordinary addition to the Betribes team? Send an email to jobs@betribes.com and introduce yourself to us!