Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij de NOS (Hilversum)

  • Geplaatst op: 29-03-2012

NOS

De NOS is een journalistieke omroeporganisatie die onderdeel uitmaakt van de publieke omroep. De NOS maakt 24 uur per dag programma’s op radio, televisie, teletekst en internet. Het zijn specifieke programma’s op het terrein van nieuws, sport, parlementaire verslaggeving en actuele gebeurtenissen.
De NOS maakt gebruik van een volledig digitaal uitzendproces en loopt hiermee voorop in de omroepwereld. Afgelopen jaren zijn de verschillende afdelingen samengevoegd tot twee multimediale redacties: Nieuws en Sport. Alle voorzieningen zijn gedigitaliseerd en radio, televisie, teletekst en internet werken vanuit één locatie geïntegreerd samen.

De afdeling

Nieuwe Media NOS is samen met Nieuws, Sport en Evenementen een van de afdelingen van de NOS. De afdeling heeft als hoofdtaken:

  • Ontwikkelen van experimenten met nieuwe concepten, innovatieve technieken en distributiemethoden om de content van de NOS te verpakken, te ontsluiten en te verspreiden.
  • Implementeren van projecten op het gebied van nieuwe media.
  • Ontwikkelen en bouwen van nieuwe applicaties, sites en toepassingen voor Internet, mobiel en alle andere nieuwe emerging platforms.
  • Fungeren als intern kenniscentrum en vraagbaak voor de reacties van nieuws, sport- en evenementen van de NOS.
  • Ad hoc ondersteunen van redacties van nieuws, sport- en evenementen van de NOS bij groot/belangrijk nieuws.
  • Bevorderen eenduidig beeld over Nieuwe Media binnen de NOS.

We zoeken

Een Front-end developer met aantoonbare ervaring met CSS3, HTML5, javascript en jQuery en ervaring met het werken in een team van developers en designers.

We bieden

Betaling is volgens de CAO voor het omroeppersoneel. Daarbij hoort een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de periode van één jaar. Bij goed functioneren, kan het contract worden verlengd.

Geïnteresseerd?

Als deze functie je aanspreekt en je voldoet aan de eisen, dan maken we graag kennis met je. Ga naar www.nosjobs.nl om het sollicitatieformulier in te vullen, doe dit uiterlijk 1 mei. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met: Lara Ankersmit, Hoofd Nieuwe Media, 06-22909523.