Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij Realvine (Abcoude)

  • Geplaatst op: 23-03-2012

Realvine

Snel groeiend e-commerce bedrijf zoekt front end developer

<a href=”front-end-developer”>You</a>

Wij zijn op zoek naar een front end developer die ons e-commerce team komt versterken. Als front end developer ben je verantwoordelijk voor de voorkant van een webwinkel. Deze bouw je op basis van de aangeleverde designs en worden door professionele e-commerce specialisten gemaakt.

Je bent een held met PHP, HTML en CSS. Voor de benodigde interactie in een webshop is kennis van Javascript handig, maar geen vereiste. Je bent op de hoogte van de verschillen tussen de populairste browsers en de manier waarop je die verschillen kunt ondervangen in je code (IE6 ondersteunen we niet meer ;) ). Daarnaast verdiep je je continue in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van front end development, zoals technieken waarmee getoonde content wordt aangepast aan de schermgrootte van het apparaat (smartphones, tablets etc.), HTML5 en CSS3. Tot slot heb je een streepje voor als je bekend bent met git (versiebeheer) en de ‘command line’.

Je komt te werken in een team met verschillende disciplines: projectmanagers, e-commerce consultants en back end developers. Dit vraagt om goede communicatieve vaardigheden, terwijl je daarnaast ook goed zelfstandig moet kunnen werken.

Kort samengevat:

  • HTML
  • PHP
  • CSS
  • Javascript
  • Mobile
  • Cross-browser
  • Pixel-perfect

Realvine biedt je een uitdagende en gezellige omgeving. Je krijgt veel ruimte om bij te leren. Elke vrijdag staat bij ons in het teken van zelfontwikkeling. Dit betekent dat je aan de slag gaat met nieuwe ontwikkelingen of je inleest op een bepaald onderwerp. Je kunt ook trainingen volgen, die we overigens ook zelf geven. Je krijgt een prima salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een wekelijkse borrel ;-). We zitten nu nog in Abcoude, maar verhuizen binnenkort naar Amsterdam.

Wil je meteen beginnen als je dit leest of wil je meer weten? Neem dan snel contact met ons op!