Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Ontwikkelaar bij Aan Zee Interactive (Noordwijk aan Zee)

  • Geplaatst op: 21-03-2012

Aan Zee, bron van inspiratie

We zoeken nieuwe collega’s bij Aan Zee Interactive. Niet de eerste de beste, wél de leukste.

Aan Zee Interactive

Ons bureau maakt deel uit van Aan Zee Communicatie waar techniek en communicatie volledig zijn geïntegreerd. Onze visie: Van leuk werk, komt goed werk. Vandaar de keuze om te ondernemen vanuit Noordwijk. Hoog op het duin met uitzicht op zee. ’s Ochtends werken, tijdens de lunch plonzen, ’s middags werken, ’s avonds chillen met een fles rosé aan het strand. Zomaar een dag aan zee.

Front-end Ontwikkelaar

Jij zet grafische ontwerpen om naar (X)HTML/CSS/Javascript. Dat doe je niet met oogkleppen op. Je bent trots en levert opbouwend kritiek. Elke dag weer denk je mee over usability. Dat doe je in teamverband met internetstrategen, vormgevers en copywriters. Tot slot, je werkt aan oplossingen die wat jou betreft aansluiten op wereldwijd geldende webstandaarden (W3C).

Jouw ervaring

Welke ervaring je als Front-end Developer nodig hebt, dat hoeven we jou niet te vertellen. In feite heb je kennis van verschillende opmaaktalen en ben je in staat nieuwe talen te leren.

Meer informatie | solliciteren

Wil jij jezelf technisch blijven ontwikkelen en je creativiteit stimuleren? Neem vandaag nog contact met ons op. Is er een match, dan kun je rekenen op een bijzonder aansprekende werkomgeving, goede beloning en de kans om flink te groeien. Neem contact op met Marvin Fles: marvin@aanzee.nl | 071 364 11 11.