Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Web Developer bij ISAAC (Eindhoven)

  • Geplaatst op: 23-03-2012

ISAAC

Een gedreven team met een passie voor innovatieve web- en software oplossingen. Dat is ISAAC en we zijn op zoek naar een nieuwe collega in de functie van Web Developer (M/V).

Wij zijn wat anderen roepen

Sinds onze oprichting in 1999 zijn we ‘gek van internet’. We zien ons vak als een ambacht. Vandaar dat we dagelijks met passie en gedrevenheid werken aan web- en softwareoplossingen. We luisteren naar onze klanten en denken met ze mee. Zo voorzien we ze van een deskundig advies, gebaseerd op jarenlange ervaring. We werken dus niet vóór, maar met onze klanten. Wij zijn ISAAC, The Full Service Internet Agency uit Eindhoven.

Ook gek van internet?

We zoeken een enthousiaste vakman of -vrouw. Je bent gedreven, voelt je betrokken en je hebt een bijzonder gevoel voor het vak. Bij ISAAC werk je samen met ervaren, maar vooral prettige collega’s. Jouw uitdaging? Het omzetten van een gelikt design naar bug vrije code. Bovendien test je in diverse browsers, waardoor je code aan de laatste standaarden voldoet. Je toont interesse en blijft op de hoogte van de laatste ‘foefjes’ op het gebied van HTML(5), CSS(3), Javascript, Actionscript … ach, je weet waar we het over hebben. 10% van je werktijd mag je besteden aan studie. Mooi meegenomen toch?

Onze verlangens op een rijtje

  • Opleiding Informatica (minimaal mbo-niveau).
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Kennis van HTML(5), CSS(3) en Javascript.
  • Bekend met Adobe Photoshop.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Voor wat, hoort wat

Je salaris bepalen we op basis van kennis, ervaring en de zwaarte van je functie. Ook biedt ISAAC je aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan: fietsregeling, spaarloon, ziektekostenverzekering en een pensioenregeling. Geniet van 27 dagen vakantie bij een volledig dienstverband.

Goed gevoel?

Stuur dan je sollicitatie naar Caroline Frankfort. Haar e-mailadres is vacature@isaac.nl. In een gesprek kijken we of ISAAC bij je past en andersom. Wil je meer informatie? Dan kun je haar ook bellen op nummer 040 290 89 79.