Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij AnnoMMX (Amsterdam)

 • Geplaatst op: 10-04-2012

AnnoMMX

Anno MMX BV is een enorm gedreven jonge club, het maken van mooie, technisch hoogstaande en uiterst gebruiksvriendelijke software is onze passie. Anno MMX is opgericht in, hoe kan het ook anders, 2010. Het bedrijf is opgericht vanuit pure frustratie. Een van de oprichters is na de verkoop van zijn internetbedrijf actief geworden als makelaar. Tijdens deze baan werkte hij met een software systeem dat zo ontzettend slecht en traag was dat hij besloten heeft zelf iets te laten programmeren. Al snel waren er andere makelaars die ook van deze software gebruik wilden gaan maken. De programmeur en een verkoper zijn vervolgens aangetrokken en Anno MMX BV werd opgericht. Binnen een jaar zijn we marktleider geworden in de verhuurbranche op het gebied van CRM-software.

Wij staan voor gebruikersgemak, snelheid en innovatie.

Functieomschrijving

Wij zoeken een gepassioneerde frontend webdeveloper, iemand die het leuk vindt om met klanten te communiceren en die op de hoogte is van de laatste technologie, zoals bijvoorbeeld responsive web design. Wij sluiten maandelijks vele makelaars aan op onze software, voor deze makelaars moeten websites gemaakt worden die werken op ons state of the art CMS. Hiervoor zoeken we jou!

Zowel part-time als full-time kan je bij ons aan de slag, je kan werken vanuit kantoor of vanaf huis!

Ook zelfstandig werk je goed en je toont graag initiatief. De code die je oplevert, voldoet aan de laatste W3C standaarden en is cross-browser compatible. Je bent zorgvuldig, hebt oog voor detail en gevoel voor design. Je bent communicatief ingesteld en proactief. Natuurlijk beschik je over een uitgebreide online portfolio.

Wat verwacht Anno MMX van jou?

Onze klanten kiezen voor Anno MMX vanwege de gebruiksvriendelijke, snelle en innovatie CRM-software. Om de vacature Front-end developer op de juiste manier te kunnen invullen vinden wij het belangrijk dat jij beschikt over de volgende kwaliteiten:

 • Minimaal twee jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Zelfstandigheid en niet bang om initiatief te nemen
 • Drive om je werk netjes en op tijd op te leveren, je zet echt de puntjes op de i
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • HTML
 • Responsive web design
 • CSS
 • MBO denkniveau

Wat biedt Anno MMX jou?

 • een inspirerende werkomgeving met een jong, enthousiast en gedreven team
 • een bepalende rol in de ontwikkeling van nieuwe projecten
 • grote en aansprekende klanten
 • aandacht en ruimte voor eigen initiatieven
 • marktconform salaris gecombineerd met goede secundaire voorwaarden
 • goede opleidingsmogelijkheden

Solliciteren

Wil jij bij Anno MMX komen werken en zie jij voor jezelf een duidelijke toegevoegde waarde? Stuur dan vandaag nog een e-mail met motivatie, link naar jouw online portfolio en CV naar thomas@annommx.com