Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij Pangaea (Den Haag)

 • Geplaatst op: 04-04-2012

PANGAEA Internet Marketing

PANGAEA Internet Marketing is op zoek naar een front-end developer.

PANGAEA Internet Marketing is een sterk groeiend bedrijf en biedt je een inspirerende werkomgeving in hartje Den Haag. Als front-end developer werk je met een team van internet marketeers en developers aan innovatieve projecten voor grote klanten als Unilever, Graydon International, BrilFactory en ParnassiaBavoGroep. Daarnaast krijg je veel ruimte voor eigen initiatieven.

Functieomschrijving

Als front-end developer maak je deel uit van een internet team dat werkt aan diverse projecten voor internationale platforms en grote A-merken. De projecten lopen uiteen van website design tot banner campagnes en van games design tot online brochures en video's. Je bent een teamspeler die op een pro-actieve manier meedenkt met andere webdesigners en .NET ontwikkelaars tijdens het ontwerp- en ontwikkeltraject. Je denkt daarbij graag na over usability en kijkt kritisch naar designs. Ook zelfstandig werk je goed en je toont graag initiatief. De code die je oplevert, voldoet aan de laatste W3C standaarden en is cross-browser compatible. Je bent zorgvuldig, hebt oog voor detail en gevoel voor design. Je bent communicatief ingesteld en maakt optimaal gebruik van de korte lijnen naar Internet Marketing Consultants, .Net developers en webredacteuren. Natuurlijk beschik je over een uitgebreide online portfolio.

Wat verwacht PANGAEA van jou?

Onze klanten kiezen voor PANGAEA vanwege de hoge kwaliteit en de vooruitstrevendheid op het gebied van online ontwikkelingen. Om de vacature Front-end developer op de juiste manier te kunnen invullen vinden wij het belangrijk dat jij beschikt over de volgende kwaliteiten:

 • Minimaal twee jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Zelfstandigheid en niet bang om initiatief te nemen
 • Drive om je werk netjes en op tijd op te leveren, je zet echt de puntjes op de i
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Ruime ervaring met het schrijven van XHTML, CSS en JavaScript zonder Dreamweaver of andere WYSIWYG tools
 • Ruime ervaring met creatie en bewerking in Adobe Photoshop en Adobe Illustrator
 • Ervaring met het gebruik van jQuery en AJAX
 • Ervaring met werken in een CMS omgeving
 • Goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van CSS3 en HTML5
 • HBO denkniveau
 • Kennis van Flash is een pré

Wat biedt PANGAEA jou?

 • een inspirerende werkomgeving met een jong, enthousiast en gedreven team
 • een bepalende rol in de ontwikkeling van nieuwe projecten
 • grote en aansprekende klanten
 • aandacht en ruimte voor eigen initiatieven
 • marktconform salaris gecombineerd met goede secundaire voorwaarden
 • goede opleidingsmogelijkheden

Solliciteren

Wil jij bij PANGAEA komen werken en zie jij voor jezelf een duidelijke toegevoegde waarde? Stuur dan vandaag nog een e-mail met motivatie, link naar jouw online portfolio en CV naar solliciteren@pangaea.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.