Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature 'rauwe' Developer bij RauwCC (Rotterdam)

 • Geplaatst op: 10-04-2012

RauwCC

RauwCC, het full service bureau voor social media op z’n Rotterdamst, is op zoek naar een developer.

Functieomschrijving

Als developer volg je de laatste ontwikkelingen in social media en web development op de voet en ben je in staat om deze toe te passen. RauwCC biedt je als developer alle ruimte om je talenten te benutten, jezelf verder te ontwikkelen en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen domein binnen RauwCC.

Jouw profiel

Als developer bij RauwCC:

 • ben je in staat om het UXD om te zetten naar iets wat werkt, en ook blijft werken
 • zie je het trio HTML5, CSS3 en Javascript niet als probleem maar als uitdaging
 • draai je je hand niet om voor PHP en MySQL
 • gaat je hart sneller kloppen van REST API’s en OAUTH
 • heb je een gestructureerde manier van programmeren
 • beschik je over een goed inlevingsvermogen (zowel richting klant als richting gebruiker)
 • heb je een scherp oog voor usability en kun je meedenken over UXD
 • ben je in staat om sturing te geven aan onze junior web developer en samen te werken met onze interaction designer
 • beschik je over minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke rol
 • heb je een drift voor innovatie, open source en social media
 • ben je er ook van overtuigd dat je in je eentje minder bereikt dan met een team.
 • vind je het zonde van je tijd om je eigen CMS te schrijven

Wij bieden jou

Een uitdagende en ambitieuze functie in een inspirerend team op een prachtige locatie in Rotterdam. RauwCC kent daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een prima salaris. Naast hard werken aan mooie projecten, staan innovatie en humor om te lachen bij ons hoog in het vaandel.

Over ons

RauwCC is hét Rotterdamste full-service socialmediabureau. We verzorgen voor bedrijven en organisaties social media in z’n geheel, van concept tot uitvoering. Onze focus ligt op social media-activaties, -concepten en -campagnes, maar we beperken ons niet tot diezelfde social media. RauwCC gelooft in de kracht van de combinatie van offline en online communicatie. We ontzorgen onze opdrachtgevers en hebben daarbij een breed pakket aan creatieve diensten in huis. We doen dit altijd in co-creatie met de opdrachtgever.

RauwCC BV is onderdeel van de Cronos Group BV in Nederland, wat weer onderdeel is van de Cronos Groep NV die in 1991 in België is opgericht. Cronos heeft inmiddels meer dan 2.500 werknemers verdeeld over ruim 175 bedrijven in de BeNeLux. RauwCC opereert geheel onafhankelijk maar heeft wel de steun en zekerheid van Cronos.

Interesse?

Spreekt de rol van developer binnen ons team je aan? Neem dan contact op met Maarten Reijgersberg. Meteen solliciteren? Dat kan ook! Stuur je motivatie inclusief de link naar je minstens voor 80% complete LinkedIn-profiel en twee cases waar jij hard aan hebt gewerkt naar maarten@rauwcc.nl.