Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij Exact Software (Delft)

 • Geplaatst op: 11-05-2012

Exact Online

Ben jij de ambitieuze front-end developer die de user experience van tienduizenden klanten naar een hoger niveau wil brengen? Dan is de snelst groeiende en meest innovatieve online bedrijfssoftware organisatie van Nederland op zoek naar jou! Met je scherpe oog voor visuals en magische coding skills ga je ons helpen om een modern design met een innovatieve en effectieve interactie neer te zetten.

Voor ons Exact Online product development team in Delft zijn wij op zoek naar een

front-end (HTML5, CSS) developer

Het Exact Online team ontwikkelt succesvolle en innovatieve online software. Onze dienst is de snelst groeiende oplossing voor online boekhouden, handel en zakelijke dienstverlening voor mkb’ers en hun accountants in de Benelux. De teller staat op dit moment op meer dan 70.000 ondersteunde administraties. Een groei van 45% ten opzichte van vorig jaar!

Binnen het nieuwe front-end team ben je verantwoordelijk voor de volgende stap in modern design en innovatieve interactie voor Exact Online. We hebben een duidelijke visie op user experience, maar jij weet als geen ander hoe je een product laat spetteren. Je werkt samen met een user experience designer en een back-end engineer.

Je verantwoordelijkheden als front-end developer

 • Het vertalen van ontwerpen in best-in-class front-end code, evenals rapid prototyping vaardigheden
 • Zorgen dat Exact Online goed werkt in alle ondersteunde browsers
 • Verantwoordelijkheid nemen voor de code die je oplevert
 • Nauw samenwerken met product management, user experience designers en andere teams
 • Het leveren van toonaangevende user experiences

Welke kwalificaties maken je onze ideale front-end developer?

 • Je hebt een studierichting gekozen in (bij voorkeur) informatietechnologie
 • Je zorgt er simpelweg voor dat een ontwerp realiteit word
 • Je weet hoe je front-end code gestructureerd en eenvoudig herbruikbaar moet ontwikkelen.
 • Je herkent goed design en makkelijke user experiences
 • Je hebt uitstekende kennis van HTML (5), CSS, JavaScript en jQuery, waarbij kennis van het Microsoft .NET framework (onze back-end) een duidelijke pre is.
 • Je Engels is uitstekend
 • Je bent pro-actief

Wat bieden wij je aan als front-end developer?

 • Een marktconform salaris op basis van een 40-urige werkweek en afhankelijk van je opleidingsniveau en werkervaring
 • Een jaarcontract met het vooruitzicht van een contract voor onbepaalde tijd
 • Jaarlijkse 13e maand salaris, 22 vakantiedagen en 4 niet-ziektedagen
 • In overleg met je leidinggevende kun je flexibel zijn in je werktijden en kiezen om thuis te werken

Introductie bij Exact

Tijdens je training in onze award winnende Exademy leer je alles over onze organisatie. Onze decisionmakers gaan je persoonlijk vertellen hoe we van strategie tot eindproduct komen. Deze training in onze Corporate Academy krijg je, twee weken lang, samen met nieuwe collega’s van over de hele wereld. Na deze leuke en uitdagende periode ga je aan de slag in je nieuwe team.

Ben jij de kandidaat die wij zoeken in de rol als onze software engineer accountancy/payroll?
Solliciteer dan direct online en upload je CV en motivatie.

Sollicitatieproces bij Exact

Als je sollicitatie binnen is gekomen, kijken wij of je binnen het door ons opgestelde profiel past. Het afnemen van een telefonisch interview maakt deel uit van het proces. Na de voorselectie nodigen we een aantal kandidaten uit voor interviews met onze collega’s uit de praktijk, die ook aan het einde van dag of avond gepland kunnen worden. Het gaat hier om gemiddeld twee tot drie interviews. Het gehele proces duurt gemiddeld twee tot vier weken.
We zullen je vragen om voorbeelden van je eerdere werk te laten zien.

Exact. And it all comes together.

Exact is een softwareleverancier die wereldwijd bedrijfsprocessen van ondernemers ondersteunt. De focus op financiële processen is sinds het begin in 1984 uitgebreid tot innovatieve oplossingen als Exact Globe, Exact Synergy en Exact Online wereldwijd meer dan 100.000 lokale en internationale bedrijven bij de aansturing van hun onderneming.

Exact ontwikkelt gerichte SaaS- en on premise-oplossingen voor diverse sectoren, waaronder productie, groothandel & distributie en zakelijke dienstverlening. Het hoofdkantoor van Exact is gevestigd in Delft, Nederland. De onderneming is sinds juni 1999 genoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam. De omzet in 2011 bedroeg € 215,6 miljoen.

Voor meer informatie over Exact ga naar www.exact.com.