Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Interactive Developer bij Supersteil (Rotterdam)

 • Geplaatst op: 10-05-2012

Supersteil

Supersteil is op zoek naar nieuw talent om onderdeel uit te maken van onze studio! Denk jij dat je de geschikte Interactive Developer bent die ons ondersteunt bij het realiseren van onze unieke projecten? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Als Interactive Developer bij Supersteil werk je in een gepassioneerd team aan de realisatie van de meest bijzondere en innovatieve projecten. Je bent betrokken bij de projecten gedurende het gehele traject, waarbij je input geeft vanuit jouw expertise. Vanaf de kick-off denk je na over en werk je mee aan de uitwerking van het concept, het interaction design en de technische realisatie hiervan.
Je wilt jezelf verbeteren als developer en hebt een pro-actieve benadering van vraagstukken. Je hebt natuurlijk ook veel affiniteit met interactieve media en probeert zaken naar een hoger niveau te brengen door je precisie, ambitie, kunde en eigenwijsheid.

Functie eisen

Je hebt net als wij een grote passie voor interactie en past daardoor uitstekend in onze studio. Je hebt oog voor detail, je bent bereid te investeren in pixelperfectie en je bent niet bang om nieuwe dingen te leren en uit te proberen.

Werkzaamheden: wat je te wachten staat

 • Technische ontwikkeling van experiences en websites.
 • Ontwikkelen en verbeteren van pagina’s & elementen met rijke interactie en animatie.
 • Schrijven van technische documentatie.
 • Opzetten en gebruiken van MySQL databases.
 • Ideeën genereren om een concept / project naar een hoger niveau te brengen.
 • Creative oplossingen bedenken en verwerken om (technische) problemen op te lossen.

Vaardigheden: wat we van jou verwachten

 • Kennis van en ervaring met HTML5, CSS3, JavaScript (jQuery), PHP en MySQL.
 • Kennis van softwarearchitecturen zoals MVC.
 • Ervaring met object-georiënteerd programmeren.
 • Inzicht in User Experience en de know-how om deze te verbeteren vanuit techniek.
 • Je kunt individueel uit de voeten, maar ook functioneren als een teamplayer. Je bent enthousiast en past binnen ons creatieve team.
 • Je wilt het beste uit jezelf halen, jezelf doorontwikkelen en je bent flexibel.

Kennis van mobile-development, Xcode en ActionScript 3 is een pré.


Over Supersteil

Supersteil is een interactief bureau met passion for interaction. Wij geloven dat we verandering kunnen brengen in hoe mensen interactie beleven met online media, Hierdoor ontstaan er langdurige relaties tussen mensen, merken en producten. Supersteil doet dit onder andere voor klanten als Pathé, RET, Sound of Data, Senz, Syntens en War Child.

Geïnteresseerd?

Zoeken wij jou? Stuur dan je motivatie, portfolio en CV naar william@supersteil.com