Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Docent Web Developer/Front-end Developer bij Hogeschool van Amsterdam (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 11-06-2012

Hogeschool van Amsterdam, Communication and Multimedia Design

Bij de opleiding Communication and Multimedia Design (CMD) in Amsterdam leidt een enthousiast docententeam studenten op voor een loopbaan als ontwerper van interactieve media producten en diensten. Studenten volgen vier jaar een breed basisprogramma en kiezen na het eerste jaar profileringsvakken om zich te specialiseren in een of meerdere van de volgende beroepsrollen: Front end developer, Interaction designer, Visual interface designer, Content manager, Project manager. De startende CMD-professional kan in het vakgebied van interactieve media effectieve oplossingen bedenken, ontwerpen, maken en managen.

Wij zoeken per direct een:

docent Web Developer, Front End Developer (1,0 fte)

Een deelaanstelling behoort tot de mogelijkheden.

De functie

Met een team ontwikkel je en geef je onderwijs aan studenten op het terrein van webdevelopment. Dit betreft vakken zoals Front End Development, Plug and Play, programmeren en internetstandaarden. Vanuit je deskundigheid maak je gebruik van verschillende onderwijs- en werkvormen (hoorcolleges, werkcolleges, het begeleiden van practica, projecten) en begeleid je enthousiast studenten in hun ontwikkeling naar een zelfstandige, competente Interactieve media ontwerper.

Wij zoeken

Een professional met een relevante opleiding of afgeronde master op het gebied van Human Computer Interaction. Je hebt tenminste 5 jaar ervaring als webdeveloper. Je bent bekend met verschillende platforms voor interactieve media en hebt ervaring met diverse ontwikkelmethoden en technieken. Je hebt visie op het vakgebied van de Frontend developer en je bent goed op de hoogte van de huidige ontwikkelingen.
Je bent een teamplayer, je neemt je verantwoordheid en je kunt informatie op een bevlogen manier aan jongvolwassenen tussen de 17 en 24 jaar overbrengen. Je bent in het bezit van een didactische aantekening of je bent bereid deze te behalen.

Wij bieden

Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor de periode van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging. De werkzaamheden maken deel uit van de organieke functie van docent 2. De bij deze functie behorende loonschaal is schaal 11 (cao hbo). Het salaris bedraagt maximaal € 4.365,- bruto per maand bij een volledige aanstelling en is afhankelijk van opleiding en ervaring. De HvA heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en een 13e maand. (Heb je nog geen didactische aantekening op hbo-niveau? Dan bieden wij je deze opleiding aan.)
Informatie

Nadere informatie: Koop Reynders, manager Techniek & Design programma,
telefoonnummer: 020-595 1891 of per e-mail: k.g.reynders@hva.nl
Kijk voor meer informatie over de opleiding op www.hva.nl/cmd en http://intra.iam.hva.nl