Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij Centroid (Groningen)

  • Geplaatst op: 12-06-2012

Centroid Media

Over ons

Centroid Media is opgericht in 2007 en is gespecialiseerd in vertical search engines en data collectie. Sinds 2010 is Centroid Media onderdeel van kgb (nee, niet de russische maar de amerikaanse!), een grote serviceprovider op het gebied van o.a. business data. We ontwerpen en ontwikkelen onze websites met een klein team van developers die goed op elkaar ingespeeld zijn. We zijn gehuisvest in een mooi kantoor aan de rand van het centrum en makkelijk bereikbaar met auto of openbaar vervoer. De meest geliefde faciliteiten van ons kantoor zijn volgens onze developers een tafelvoetbaltafel en een dakterras.

Wie we zoeken

Wij zoeken iemand met uitstekende kennis van HTML5 en CSS3 en behoorlijke kennis van LESS of Sass, JavaScript, jQuery en AJAX. Je moet in ook staat zijn om een ontwerp vanuit Photoshop om te zetten naar een cross-browser en cross-platform compatible website. Dit doe je bij voorkeur met frameworks zoals Twitter's Bootstrap.

Heb je ervaring met het ontwerpen van user interfaces voor websites en mobile apps dan is dit een pré.

Bij voorkeur heb je ook enige ervaring met Subversion of Git en ben je bekend met PHP, Python en het Django webframework.

Ook heb je een goede beheersing van Engels in woord en geschrift.

Wat bieden we

Je hebt zelf keuze in je gereedschap wat betreft hardware en software maar je kan in ieder geval beschikken over een MacBook Pro met Cinema Display.

We bieden een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden.

Een internationale omgeving waarin je kan groeien en ontwikkelen.

Werkreizen naar het kgb hoofdkantoor in New York of onze vestigingen in Engeland zijn onderdeel van je baan.

Geïnteresseerd?

Zijn wij op zoek naar jou? Stuur ons dan je motivatie, CV en een portfolio van door jouw gebouwde of ontworpen websites naar bart.kappenburg@kgb.com.