Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature nerd bij Q42 (Den Haag)

  • Geplaatst op: 31-07-2012

Q42

We zijn op zoek naar een nieuwe Q-er. Daarmee bedoelen we een programmeur die houdt van samen mooie dingen bouwen. En dus niet een stoffige VB-coder die een kast vol shirts heeft met teksten als “Works on my machine”.

Een Q-er is iemand die graag in allerlei uitdagingen duikt. Zoals een front-end architectuur opzetten, of een database index optimaliseren, of uitzoeken hoe de nieuwste features van App Engine in elkaar zitten. Iemand die de eindgebruiker belangrijker vindt dan de klant. En zichzelf. Iemand die graag nieuwe dingen leert en het heerlijk vindt de ruimte te krijgen om zelfstandig zijn of haar ding te doen.

Met inmiddels 45 Q-ers bieden wij een echte happy place voor nerds. We werken voor toffe klanten aan mooie projecten en doen daar verschillende producten, experimentjes en games naast. Dat wisselen we af met gezamenlijke lunches, wekelijkse passietijd, pokeravonden en uitjes naar Terschelling of Google IO.

Ben jij een Q-er? Stuur dan een mailtje naar kars@q42.nl of chris@q42.nl. Dan nodigen we je uit en kom je even gezellig langs om kennis te maken. We zitten naast Holland Spoor in Den Haag.

PS. Verveel je je? Dan zien wij graag jouw efficiëntste algoritme om van de tekst van deze vacature te berekenen hoe vaak ieder teken voorkomt.