Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Senior Front-end Developer bij eFocus (Utrecht/Amersfoort)

 • Geplaatst op: 24-08-2012

eFocus

Senior front-end Developer

Kom ons team versterken als Senior front-end developer. Jij hebt gevoel voor webdesign, interactie en usability en weet als geen ander de brug te slaan tussen creatie en techniek. Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring en ziet het als een uitdaging om te werken voor onze opdrachtgevers. Ben je bovendien op zoek naar een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een enthousiast, informeel en professioneel team? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen als Senior front-end developer?

Als front-end developer adviseer je onze designers en Interaction designers over de technische haalbaarheid van hun ontwerpen. Jij bouwt je code zodanig op dat je collega’s jouw werk soepel kunnen implementeren in het back-end en maakt daarbij een strikte scheiding tussen opmaak (CSS), inhoud (HTML) en gedrag (Javascript) volgens de standaarden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opleveren van optimaal functionerende client-side templates van onze websites en applicaties.

Wat vragen wij van je als Senior front-end developer?

Jij hebt affiniteit met vormgeving en kunt je goed inleven in de wensen van de opdrachtgever. Je bent communicatief sterk, zit bovenop de ontwikkelingen in het vakgebied en weet je kennis en visie helder en concreet over te brengen op je collega’s. Je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel en bereikt graag met je team het beste resultaat voor de opdrachtgever. Je bent gewend met deadlines te werken en speelt soepel in op last-minute wensen. Verder vragen wij het volgende van je:

 • Een afgeronde opleiding op minimaal Hbo-niveau;
 • minimaal 4 jaar relevante ervaring met de ontwikkeling van websites (a.d.h.v. een portfolio met voorbeeldcode);uitgebreide kennis van en ervaring met (X)HTML, CSS, XML, Javascript en Javascript frameworks (Mootools of JQuery), AJAX, W3C standaarden en semantiek;
 • een goed onderbouwde en eigen visie op de meest recente ontwikkelingen binnen het vakgebied (HTML5/CSS3/Responsive);
 • aantoonbare ervaring met OOP;
 • ervaring met ontwikkelen voor de verschillende browsers;
 • ervaring met versiebeheersoftware en het documenteren van code.

Kennis van Smarty en/of XSLT is een sterke pré, evenals kennis van PHP en/of .Net

Wat bieden wij jou als Senior front-end developer?

Gevarieerde innovatieve projecten voor zeer uiteenlopende grote opdrachtgevers, veel vrijheid en een informeel team van ambitieuze collega’s om mee te sparren.
Jouw salaris baseren wij niet alleen op je leeftijd en opleiding, maar vooral ook op je ervaring. Hierover kunnen wij dus vooraf nog geen uitspraken doen. Je kunt in elk geval rekenen op een goed basissalaris en een bonusregeling. Wel staan er een aantal aantrekkelijke (secundaire) arbeidsvoorwaarden vast:

 • Goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
 • Een plezierige werksfeer, waarin werken in teamverband, directe communicatie en informele omgangsvormen centraal staan;
 • Volop ruimte voor creativiteit en eigen initiatief;
 • Een uitstekende pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering en een spaarloonregeling;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om parttime te werken (32 tot 40 uur);
 • Gezamenlijk lunchen in onze goed verzorgde kantine;
 • Een actieve personeelsvereniging;
 • Een vrijdagmiddagborrel in onze eigen eFocus Groep bar.

Kijk hier voor een uitgebreid overzicht van onze arbeidsvoorwaarden.

Vragen of direct solliciteren:

Wil jij werken bij een open, informele en ondernemende organisatie? Geef dan richting aan je carrière bij eFocus Groep! Solliciteer direct of kijk voor meer informatie over onze vacatures op www.werkenbijefocusgroep.nl en stuur je CV en motivatie. We gaan graag het gesprek met je aan! Heb je nog vragen, dan beantwoorden we die graag. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 088 - 648 00 00. We zijn benieuwd naar jou! Wellicht tot snel.

eFocus

eFocus is een top-5 fullservice internetbureau. Met ruim 130 professionals in Utrecht, Amsterdam en Amersfoort, ontwikkelen wij websites, verzorgen online marketing en optimaliseren wij online conversie. Alles draait in onze aanpak om het behalen van online effect. Dit doen we onder andere voor opdrachtgevers als: C1000, AFM, DELA, FrieslandCampina, Guus Meeuwis, Philips, SEAT, Rabobank, Škoda en War Child. Bekijk: www.efocus.nl voor recente projecten.

Samen met Cure4, Diago, KREM, Medicore, Shopworks en Nines maakt eFocus onderdeel uit van eFocus Groep. De ruim 300 collega’s van eFocus Groep zijn ondernemend, plezierig ambitieus en hebben passie voor hun vak.