Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Webdeveloper bij BNN (Hilversum)

  • Geplaatst op: 07-08-2012

BNN

BNN - Barts Neverending Network - is de bekendste jongerenomroep van Nederland. BNN wil alle mensen van 15 tot 35 jaar bereiken, raken, informeren, amuseren, prikkelen en aan het denken zetten. Dat doen we met tv-programma’s als Spuiten en Slikken en Over Mijn Lijk en radioprogramma's als BNN Today (Radio 1) en de Coen en Sander Show (3FM). Daarnaast sturen we elk uur van de dag zo'n 187500000 kilobites BNN-content het web op. BNN organiseert regelmatig events, coproduceert verschillende Nederlandse films en beheert het digitale jongeren-kanaal 101.tv. Bij BNN werken 130 fantastische mensen, maar we missen er nog 1.

Voor de afdeling Nieuwe Media zijn wij op zoek naar een fulltime: webdeveloper / webontwikkelaar M/V.

Werkzaamheden

Samen met de andere developers knal je de geweldigste websites van Nederland, als BNN.NL, 3opreis.bnn.nl en coenensandershow.bnn.nl het wereldwijde web op. Daarnaast zorg je ervoor dat onze sites gesmeerd lopen en blijven lopen. Je helpt en denkt actief mee met nieuwe projecten, denkt niet in standaarden en vind het heerlijk om je creativiteit op het net te botvieren. 

Wij vragen

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau en creatief van geest
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Uitgebreide kennis van Stijlsheets (CSS3), HTML, HTML5 en JavaScript
  • Gevoel voor vormgeving
  • Affiniteit met internet, social media en mobiel
  • Goede kennis van (OOP) PHP en MySQL

Wij bieden

Het gaat om een fulltime functie met als standplaats Hilversum. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden worden vastgesteld volgens de CAO voor het Omroeppersoneel. De functie is ingeschaald in functiegroep F.

Solliciteren

Wil je naar deze functie solliciteren, dan kun je een brief met cv sturen naar: BNN, T.a.v. Inez Schalks, Postbus 646, 1200 AP HILVERSUM,
Tel. 035-6555333 of mailen naar solliciteer@bnn.nl.

Je kunt tot 1 september 2012 reageren (met portfolio natuurlijk)