Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature front-end developer bij Zaaksysteem.nl (Amsterdam)

 • Geplaatst op: 05-09-2012

Zaaksysteem.nl

Your challenge

Als front-end developer help je mee zaaksysteem.nl compleet ‘awesome’ te maken aan de voorkant en de digitalisering bij onze klanten naar 'the next level' te tillen. Door gebruik te maken van o.a. JavaScript, Jquery en JSON help je mee om de interface te laten communiceren met de back-end. Je bent eigenwijs en gebruikt je creativiteit bij het ontwikkelen van de mooiste client side code die je maar kan bedenken. Om dit te realiseren werk je nauw samen met de back-end developers en designers. Je bent niet huiverig voor het onderzoeken en inzetten van nieuwe (onbekende) technieken om de code te structureren zodat je net even die extra ‘vibe’ aan zaaksysteem.nl kan toevoegen.

Your skills

 • Minimaal twee jaar ervaring als Javascript developer
 • Kennis van CSS, HTML(5), jQuery, JSON
 • Kennis van Javascript frameworks zoals JavascriptMVC, Backbone.JS of ExtJS
 • Kennis van en ervaring met objectgeoriënteerd programmeren
 • Ervaring met templating talen zoals Smarty (PHP) of Template Toolkit (Perl) is een pre
 • Kennis van backend programmeertalen als Perl/PHP/Python is een pre
 • Ervaring met developen op basis van Agile
 • Ervaring met diverse database platformen is een pre

The Mintlab-Crew

Mintlab B.V. is het bedrijf achter zaaksysteem.nl, een open source Case Management System waarmee organisaties hun bedrijfsprocessen van A tot Z kunnen digitaliseren op basis van zero coding. Onze missie is simpel: ‘innovatie in eenvoud’. Dit kenmerkt zich door een team van gedreven professionals die elk op hun beurt een duidelijke handtekening achterlaten in het systeem.

Our Promise

 • Een inspirerende werkplek waar veel ruimte is voor eigen ideeën
 • Ruimte om het bedrijf verder uit te bouwen met jouw input
 • Ruime mogelijkheden voor een goede balans tussen privé en werk
 • Een goed salaris
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Elke dag een echte Mintlab lunch georganiseerd door onze lunchcoach

Aantal uur: 32 tot 40 uur per week Locatie: Amsterdam

Interesse, of wil je meer over Mintlab en/of de functie weten?

Neem contact op met Mintlab en vraag naar M.K. Ootjers op nummer 020-7370005, stuur een e- mail naar info@mintlab.nl of twitter naar @zaaksysteem. Je kan ook een kijkje nemen op www.zaaksysteem.nl om een indruk te krijgen van het systeem.