Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Docent Informatica en Multimedia bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (Arnhem)

  • Geplaatst op: 13-10-2012

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) zoekt ten behoeve van de Informatica en Communicatie Academie (ICA) voor de campus in Arnhem zo spoedig mogelijk een

Docent Informatica en Multimedia (1,0 fte)

Wat zijn uw werkzaamheden?

U verzorgt colleges en workshops voor studenten en voor het bedrijfsleven. Ook ontwikkelt u onderwijsmateriaal in teamverband. U begeleidt studenten in projectgroepen en studenten die een stage- of afstudeeropdracht uitvoeren in het bedrijfsleven. De werkzaamheden vinden in principe plaats in Arnhem. Enkele onderwijsactiviteiten vinden plaats in Nijmegen.

Wat zijn uw kwaliteiten?

U hebt een relevante masteropleiding (wo of hbo). U bent een ervaren specialist op het snijvlak van multimedia en informatica. We zoeken een collega met ervaring in zoveel mogelijk van deze gebieden:

  • Client-side: moderne Javascript-technologie (Backbone, Coffeescript, PhoneGap en dergelijke), HTML5, CSS3, Actionscript, Flash, WPF, Processing;
  • Server-side: Ruby on Rails of andere moderne webapplicatie-frameworks (zoals Node, Django en Java), infrastructuur als (noSQL-)databases, Linux, Heroku;
  • Hardware: microcontroller-platforms (Arduino, FEZ Panda), sensoren en image processing (Kinect)
  • Games: game engine-technologie zoals UDK, Crytek en XNA.

Daarnaast hebt u affiniteit met ontwerpprocessen voor multimediatoepassingen, waaronder: sociale media, E-learning, user experience, interactive storytelling, Ontwerpprincipes uit de software engineering (onder andere UML, design patterns en TDD).

U hebt visie en een verfrissende kijk op uw vakgebied. U bent creatief en ondernemend en hebt uit-stekende didactische, sociale en communicatieve vaardigheden. Wij zoeken in principe mensen die bij ons in dienst willen treden, maar ook als u op freelance basis werkzaamheden wilt verrichten, kunt u solliciteren.

Wat bieden wij u?

Een zelfstandige, afwisselende functie in een dynamische, informele en plezierige werkomgeving. Aanstelling vindt plaats voor een jaar. Afhankelijk van uw functioneren en de ontwikkelingen binnen de organisatie, is eventueel verlenging mogelijk. U wordt aangesteld in de functie van Docent niveau 1 of 2. Afhankelijk van uw ervaring bedraagt het bruto maandsalaris als Docent 2 maximaal € 3.740,63 (cao-hbo schaal 10) en als Docent niveau 1 maximaal € 4.365,16 (cao-hbo schaal 11) bij een fulltime aanstelling. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, scholingsfaciliteiten, mobiliteit en betaald ouderschapsverlof.

Wilt u meer informatie?

Meer over de HAN vindt u op www.han.nl. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact op-nemen met de heer R. Holwerda, Docent ICA, T 06-169 669 13, of met mevrouw K. Hoeffnagel van het Competentiebureau ICA, T (026) 365 81 37.

Hebt u belangstelling?

  • Herkent u zich in bovenstaand profiel en voldoet u aan de eisen? Ga dan naar www.han.nl/vacatures om uiterlijk vóór 5 november 2012 online te solliciteren (via de sollicitatieknop onder aan in de vacature-tekst voor deze functie). Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op andere wijze wor-den verstuurd, worden niet in behandeling genomen.
  • Wilt u meer informatie over de sollicitatieprocedure voor deze vacature, dan kunt u contact opnemen met mevrouw M. Geltink, Secretaresse HR, T (026) 360 15 51.
  • Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de dienstbetrekking.

Waar gaat u werken?

De Informatica en Communicatie Academie (ICA) is een kennisinstituut binnen de HAN. ICA leidt stu-denten op om te voldoen aan de grote vraag naar communicatief vaardige ICT-professionals en ICT-vaardige communicatieprofessionals. Daarnaast verzorgt ICA scholing binnen het bedrijfsleven en de uitvoering van advies- en onderzoeksopdrachten. Door de snelle groei van nieuwe media is er vanuit de arbeidsmarkt een toenemende vraag naar mensen die talent voor communicatie en vormgeving combineren met kennis van ICT. ICA heeft gekozen voor een zeer platte organisatiestructuur waarin professionals veel ruimte krijgen en alles draait om de interactie tussen studenten en docenten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.