Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij e-sites (Breda)

 • Geplaatst op: 02-10-2012

e-sites

Wij zoeken een ervaren front-end collega voor gevarieerde uitdagende internetprojecten en uiteenlopende grote opdrachtgevers. Bied jij ons versterking op het gebied van webdesign, interactie en usability? En weet jij creatie en techniek optimaal met elkaar te verbinden? Dan hebben wij voor jou een uitdagende functie!

Jouw functie bij e-sites

Je maakt deel uit van een gedreven team waar het leveren van kwaliteit voorop staat. Als front-end developer ontwikkel je in teamverband de front-end van onze internetprojecten. We werken veelal volgens de agile werkmethodiek ‘scrum’. Als ervaren developer geef je richting aan het proces, houd je controle op de kwaliteit en ben je mede verantwoordelijk voor standaardisatie en onderhoud van de interne JS codebase. Daarnaast ben je adviseur en sparringspartner voor de (interaction) designers en aanspreekpunt voor junior en medior front-end developers.

Jouw ervaring in onze praktijk

We hebben jou graag bij ons team als je net zo enthousiast bent over je vak en internet als wij. Je kunt je goed inleven in de wensen van de opdrachtgever. Je bent verantwoordelijk en gaat altijd voor het beste resultaat voor de klant. Je weet bovendien je eigen visie en kennis helder over te brengen op anderen en deadlines zijn voor jou geen probleem. Verder zien we graag het volgende bij je terug:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring
 • Naast uitgebreide kennis van HTML, CSS en JavaScript heb je ook affiniteit met de Webrichtlijnen van de Nederlandse Overheid.
 • Je bent bekend met ‘unobtrusive JavaScript' en de ‘progressive enhancement' of ‘graceful degradation' denkwijze en weet deze op een verantwoorde manier toe te passen.
 • De ontwerpen die je uitwerkt zijn W3C valid, pixel-perfect en cross-browser compatibel.
 • Je streeft naar SEO vriendelijke code en je let op de front-end performance.
 • Je bent leergierig en houd jezelf graag up-to-date binnen je vakgebied.
 • Je ontwikkelt een eigen visie op ontwikkelingen binnen je vakgebied.
 • Ervaring met scrum of scrummaster rol is een pre. Evenals ervaring met Fireworks, Photoshop en versiebeheer.

Jouw arbeidsvoorwaarden

Je werkt bij e-sites met ambitieuze professionals en sparringpartners op niveau. De inhoud van het werk, opleidingsmogelijkheden en het bijwonen van kennis events zorgen ervoor dat je kunt blijven doorgroeien in jouw ontwikkeling. We geven je graag veel verantwoordelijkheid en vrijheid zodat we goed kunnen zien waar je krachten liggen. En bieden alle ruimte voor creativiteit en eigen initiatief. Je salaris is marktconform en vooral afhankelijk van je ervaring. Daarnaast kun je rekenen op de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
 • Een prima pensioenregeling
 • Flexibele werktijden
 • Vrijdagmiddagborrels
 • Personeelsuitjes
 • Iets over ons

E-sites is een fullservice internetbureau in Breda. Samen met Fingerspitz en Techtwo maakt e-sites onderdeel uit van e-sites group. Met ruim 55 professionals werken we aan uiteenlopende internet- en online marketing projecten. Dit doen we onder andere voor: Sport 1, Schouten&Nelissen, Spar, De Bijenkorf, Runnersworld, ERU, Princess en vele andere klanten. Wij gaan hierbij altijd voor kwaliteit en meerwaarde voor de klant.

Solliciteer!

Heb je interesse en herken jij je in de bovenstaande functieomschrijving? We nodigen je graag uit voor een kennismaking. Bij voorkeur laat je zien wat je in huis hebt middels een portfolio website. Neem contact op met Sjoerd van Oosten.