Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij Info.nl (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 01-10-2012

info.nl

Wij zoeken ter uitbreiding van het front-end team een ervaren en vooruitstrevende front-end developer, die goed op hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen.

Wat ga je doen?

Als fronteer vorm je de schakel tussen design en de back-end. Je gebruikt je expertise in de laatste front-end technieken om onze user experience designers te adviseren over de technische haalbaarheid van hun ontwerpen. Je levert goede code op voor soepele implementatie door de back-end developers.

Het domein van de fronteer bij Info.nl is breed. HTML/CSS/JavaScript vormt de basis, maar daarnaast kies je je eigen focusgebieden om je verder in te specialiseren en je kennis te delen met collega’s. Denk aan webstandaarden, adaptive development, mobile, serverside scripting (PHP, JSP), CMS-templating (o.a. Magnolia, Wordpress), etc.
Je werkt in multidisciplinaire teams samen met onze visual designers, interactie ontwerpers en back-end programmeurs in steeds weer wisselende samenstelling.

Jij

Je hebt ruime kennis van webstandaarden en je bent goed bekend met accessibility, browser (in)compatibiliteit, HTML(5), CSS(3), JavaScript en JQuery. Kennis van een serverside scripttaal (bijvoorbeeld JSP of PHP), XML/XSLT, Flash, of ActionScript is een pré evenals ervaring met mobiele platformen.
Verder heb een hoge mate van flexibiliteit en focus. Je voelt verantwoordelijkheid voor je werk. Je werkt gestructureerd en hebt een goed gevoel voor vormgeving.

Wij bieden

Naast een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 30 vakantiedagen en een premievrij pensioen, bieden wij een zelfstandige en gevarieerde functie in een creatieve werkomgeving, waar je alle ruimte krijgt je ideeën ten uitvoer te brengen, met stoere klussen voor interessante opdrachtgevers.

Reageren?

Ben jij een vooruitstrevende fronteer, en wil je werken in een hecht team in het hartje van Amsterdam? Stuur dan je CV met een begeleidende brief naar jobs@info.nl. Je krijgt altijd binnen twee dagen reactie. Voor overige vragen kan je bellen of mailen naar Anja Molenaar of Dionne Helmer, tel. 020-5309100.