Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Javascript Developer bij Driebit (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 23-10-2012

Driebit

Driebit zoekt per direct een ervaren Javascripter/front-ender

Over Driebit

Sinds 2001 ontwerpt en bouwt Driebit vernieuwende internettoepassingen en slimme websites. Wij werken voor zowel commerciële als culturele en ideële opdrachtgevers. Onze projecten hebben bij voorkeur een combinatie van een betrokken opdrachtgever, een technische uitdaging en inhoud die ons aanspreekt.

Driebit bestaat uit een team van 14 gedreven en ervaren specialisten en is gevestigd aan de Oudezijds Voorburgwal in het oude centrum van Amsterdam. Voor een overzicht van onze gevarieerde projecten zie: www.driebit.nl

Wat ga je doen?

Je gaat op basis van de laatste javascript frameworks (mobiele) webapplicaties bouwen.

Wat kan jij?

Jij begrijpt dat Javascript meer is dan alleen jQuery. Je hebt ervaring met een of meerdere javascript frameworks en nieuwe frameworks maak je jezelf snel eigen.

Je hebt aantoonbare ervaring met het objectgeörienteerd programmeren van complexere javascriptapplicaties en bent gewend te werken volgens design patterns. Daarnaast kan je zowel een goede user interface ontwikkelen als koppelingen maken met third party API’s.

Ook heb je ervaring met het ontwikkelen voor mobiele devices en wil hier graag mee verder.

Je bent bekend met Scrum en Agile.

Wat bieden wij?

Je werkt op een prachtige plek met een informeel team en ontvangt een prima salaris dat we afstemmen op jouw ervaring. Je werkt aan applicaties met grote zichtbaarheid, voor klanten zoals Ster, Een Vandaag en het Paleis op de Dam.

Geïnteresseerd?

Bel of mail met Bram Opdam bij Driebit: info@driebit.nl of 020 4208449.