Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Senior Front-end Developer bij 12Care (Utrecht)

 • Geplaatst op: 03-10-2012

Careweb

Zou jij graag je energie steken in iets dat werkelijk bijdraagt? Dan is de zorg een uitdagend werkgebied!

Careweb van 12Care is een web service (SaaS) die gebruikt wordt in de gezondheidszorg. Sinds 2002 is 12Care actief als leverancier van deze innovatieve ICT applicatie welke anders dan alle andere spelers de zorgverlener centraal stelt.
De organisatie heeft een heel open cultuur, een platte structuur en bestaat voor een groot deel uit developers. In zeer verschillende projecten werken zij aan het toevoegen van nieuwe functionaliteit aan een breed technologisch platform.

Onze klanten zijn zorgverleners die zich bezighouden met geestelijke gezondsheidszorg (GGZ), jeugdzorg, verslavingszorg etc.

We proberen het werk van zorgverleners zo gemakkelijk mogelijk te maken zodat zij zich kunnen concentreren op waar zij goed in zijn: zorg verlenen.

Ons model is eenvoudig: goede software maken die weinig ondersteuning van consultants behoeft, die door mond-tot-mond-reclame zichzelf verkoopt en die voor de hulpverlener het registreren van wat deze doet 'logisch' maakt.

Wij zoeken

Wij zoeken iemand die de aansluiting van de software naar de gebruiker kan maken en de front-end en user experience naar een nieuw niveau kan tillen.

 • Je bent sterk in vormgeving en weet je hoe je een consistent ontwerp voor een user interface maakt.
 • Je bent vloeiend in een of meer grafische tools (Photoshop/Illustrator) om een storyboard of mock-up van een user-interface te maken.
 • Je bent een ondernemend persoon en steekt je mening niet onder stoelen of banken.
 • Je bent betrokken en altijd aan het nadenken over hoe de software beter kan worden. Tegelijktijd zie je het belang in van faseren en om via een iteratief proces deze stappen te maken.
 • Je bent analytisch ingesteld en kun je gebruikerservaringen vertalen naar kern-functies.
 • Verder ben je technisch analytisch: je ontwikkelt code die onderhoudbaar is en die lang mee gaat voor een groot aantal concurrent users.

Wat wij van onzelf en jou eisen is: kwaliteit. Daarbij krijg jij de tools die je nodig hebt.

Je komt te werken in een omgeving waar kwaliteit en toekomstbestendigheid hoog in het vaandel staat en waar je omringd bent met collega's waarmee je kunt sparren.

Skills die wij verwachten

 • (X)HTML en CSS
 • Meerdere jaren ervaring in één of meer Javascript frameworks (jQuery)
 • Minimaal 3 jaar ervaring in Java
 • Bekend met design patterns

Ervaring met GWT (of een andere Window Toolkit als AWT/Swing) is een pré.

Wil jij een verschil maken in het dagelijks werk van zorgverleners? Stuur je CV en voorbeelden van projecten of werk dat jij gemaakt hebt naar: vacature@careweb.nl