Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij Orange Juice (Arnhem)

 • Geplaatst op: 07-11-2012

Orange Juice

De functie

Als Front-end Developer zorg je ervoor dat een grafisch ontwerp tot leven komt als website of webapplicatie. Samen met twee teamgenoten ben je bij Orange Juice de spil tussen design en development, een positie die vaak vraagt om creatieve (technische) oplossingen. De strikte scheiding van structuur (HTML), opmaak (CSS) en gedrag (Javascript) is voor jou hierbij vanzelfsprekend. Je weet hoe je een website moet opzetten volgens de W3C richtlijnen en hoe je een website SEO-technisch het beste kunt opbouwen. Bij dit alles heb je controle op de kwaliteit en zorg je ervoor dat wat je oplevert cross-browser compatible is.

Jij

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en tussen de 2 en 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Je bent op de hoogte van de nieuwste technieken zoals HTML5 en CSS3.
 • Jouw technische en praktische kennis van Javascript en jQuery (of vergelijkbare javascript libraries) gaat verder dan bestaande plugins inzetten, je weet hoe het werkt en kan het, indien nodig, zelf realiseren.
 • Je hebt kennis van één of meerdere programmeertalen en platformen, zoals PHP/MySQL/ASP.net
 • Ervaring met Visual Studio als ontwikkelomgeving en het ontwikkelen van websites voor smartphones en tablets is een pre.
 • Tenslotte werk je zorgvuldig en ga je altijd voor het beste resultaat, zonder een 9 tot 5 mentaliteit.

Wij

Orange Juice is een internetbureau dat sinds 2003 uitblinkt in het ontwerpen en realiseren van innovatieve websites en online applicaties. Gebruikmakend van nieuwe inzichten en slimme oplossingen als het gaat om e-business. Wij maken online beloftes graag waar. Dit doen we met een frisse blik, een heldere aanpak en een groeiend team van experts. Zo geven we online business een gezonde dosis vitamines. Kijk voor meer informatie op orange-juice.nl.

We werken onder meer voor: Agentschap NL, ANWB, HEMA, PON Automotive, 538, Drukwerkdeal.nl, Telegraaf Media Groep en Van Bruggen Adviesgroep.

Aanbod

 • Uitdagende projecten met veel afwisseling
 • Een plezierige, informele werksfeer waarin je samenwerkt met 15 andere gepassioneerde collega’s.
 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een persoonlijk studiebudget en een pensioenregeling.
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden.

Enthousiast?

Stuur je CV, motivatiebrief en voorbeelden van jouw online werk naar Monique Polman (personeelszaken). Als je vragen hebt over deze functie, kun je contact opnemen met Tim Rooza via 026-3274045 of tim.rooza@orange-juice.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.