Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Senior Interaction Designer bij TradeTracker (Almere)

 • Geplaatst op: 09-11-2012

TradeTracker

Het TradeTracker platform

Het geheel in eigen huis ontwikkelde platform is vanaf de basis opgebouwd met in het achterhoofd kernwoorden als gebruikersvriendelijkheid, schaalbaarheid, veiligheid en internationalisatie. Hierbij worden niet alleen bewezen technieken toegepast, maar worden ook de grenzen van het nieuwe en onbekende opgezocht. Bij elke uitdaging wordt dan ook de daarvoor beste oplossing gezocht, wat ook zichtbaar is in de toepassing van meerdere databaseomgevingen en operating systems.

De grotendeels in PHP ontwikkelde software is het hart van het bedrijf en verwerkt dagelijks tientallen miljoenen transacties in een handomdraai. Gebruikers zien in één oogopslag de performance van hun online advertising campagnes in een gelikt ogende web 2.0 interface. Het platform bedient miljoenen gebruikers, tienduizenden klanten, maar is ook de backbone voor de sales en account management organisatie in de verschillende landsorganisaties.

Jouw rol als Senior Interaction Designer

Als Senior Interaction Designer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van nieuwe features en het verbeteren van de gebruikerservaring in de bestaande features. Je wordt de eerste schakel in het ontwikkelproces van grote features in de software, maar blijft ook betrokken bij de ontwikkel- en implementatiefases die er op volgen. Je bent methodisch in het verbeteren van de user experience en bent perfectionistisch als het op look en feel van de applicatie aankomt.

Je bent in staat de wensen van de opdrachtgever en de technische eisen te combineren tot een goed uitgewerkt projectplan. Je hebt een passie voor strak ontworpen webapplicaties. Je combineert eenvoud en gemak zonder probleem met een rijkdom aan features en opties. Je kijkt met een open mind naar de applicatie en zoekt oplossingen om tot het ultieme interface te komen voor de eindgebruiker.

Waarom bij ons aan de slag?

 • Een zeer uitdagende baan in een echt internationale en snel groeiende organisatie met de daarbij behorende uitdagingen
 • Een plek om te leren, experimenteren, ontdekken en jezelf verder te ontwikkelen
 • Onderdeel zijn van een klein maar zeer gedreven en uitermate gezellig team
 • Beschikking over een ruime werkplek met goede apparatuur (en ten minste 2x 24" monitoren)
 • Een bruto salaris tussen de € 2.500,- en € 4.000,- per maand bij een 40-urige werkweek

Functie-eisen

Wij zoeken naar een ervaren en gemotiveerde Senior Interaction Designer die ons kan helpen onze ambitieuze doelstellingen te bereiken. We zijn niet alleen geinteresseerd in je technische skills maar verwachten ook dat je actief meedenkt in het bedrijf zodat onze product-/dienstverlening verder kan worden geinnoveerd. Onze dynamische ontwikkel-approach maakt ons flexibel en stelt ons in staat continu een markleidende positie in te nemen.

Wij verwachten van jou dat je flexibel bent, creatief mee denkt over oplossingen en in elk probleem een uitdaging ziet. Je bent een teamplayer, maar kan tegelijkertijd goed zelfstandig werken. Je toont initiatief en bent betrokken bij belangrijke besluitvorming.

Competenties

 • Je bent technisch geschoold op HBO of universitair niveau
 • Je beheerst de Engelse taal goed in woord en geschrift
 • Je bent ervaren met algemene usability en accessibility standaarden
 • Je hebt kennis van de meest recente webstandaarden en -mogelijkheden
 • Je hebt ruime ervaring met Photoshop en met het opzetten en begeleiden van projecten
 • Je hebt ten minste 4 jaar directe ervaring in usability, bij voorkeur in AJAX- of HTML5-gebaseerde webapplicaties
 • Het is een pre als je ervaring hebt in de online marketing branche

Over TradeTracker

TradeTracker biedt online adverteerders (voornamelijk e-commerce partijen) en publishers (van klein tot groot) de mogelijkheid om op basis van "pay-for-performance" online marketing - en sales activiteiten te ontplooien en/of te optimaliseren. Door middel van "next generation" software kunnen online campagnes simpel, meetbaar en op basis van doelstellingen worden uitgevoerd en gemonitord, waardoor een optimaal rendement aan inkomsten behaald kan worden.

TradeTracker is halverwege 2004 opgericht, en sinds 2007 marktleider op het gebied van affiliate marketing in Nederland. Dit is voornamelijk gerealiseerd dankzij haar proactieve houding in de markt en de intuitieve software dat het klanten biedt. Inmiddels is TradeTracker uitgegroeid tot een van de top 3 spelers binnen de Pan-Europese markt met kantoren in 13 landen en druk bezig om de overstap te maken naar landen buiten Europa.

Reageren?

Spreekt bovenstaande functie je aan en wil je deel uitmaken van een jong en dynamisch team, mail dan je CV en begeleidend schrijven naar jobs@tradetracker.com.