Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Medior Web Developer bij Digitpaint (Nijmegen)

 • Geplaatst op: 20-12-2012

Digitpaint

Functieomschrijving

Je gaat je bezig houden met het bouwen van sites in WordPress en het ontwikkelen van HTML(5), CSS(3) en JavaScript. Naast de ontwikkeling van nieuwe websites, ben je ook verantwooordelijk voor het beheer van bestaande projecten. Je houdt ervan om mee te denken met design om zo net de betere oplossing te krijgen. Daarnaast werk je gestructureerd en wil je je code niet anders opleveren dan in duidelijke versies met changelog.

Je inhoudelijke kennis en liefde voor het vak wil je ook graag uitdragen door middel van cutting-edge CSS3/HTML5 experimenten en het bouwen van WordPress plugins.

Wij hebben...

 • een team met humor
 • een mooi kantoor in Nijmegen (met uitzicht op het Maas-Waal kanaal), maar gaan volgend jaar richting Arnhem
 • een prima salaris voor je
 • lekkere koffie & de beste stroopwafels
 • voor iedereen een spik-splinternieuwe MacBook Pro (je mag er ook Windows op draaien)
 • een mooi cursusbudget dat je mag besteden aan je verdere ontwikkeling

Jij hebt..

 • een afgeronde relevante technische opleiding (HBO/WO)
 • ervaring met PHP
 • ervaring met WordPress en als je Ruby/Ruby on Rails kenner bent is dat helemaal mooi
 • verstand van HTML(5), CSS(3) en JavaScript
 • dromen over SQL, REST, JSON, XML, WordPress, Git, TextMate
 • liefde voor de command-line en je gruwelt van ontwikkelen met iets als WAMP
 • een gestructureerde manier van werken, debuggen is een koud kunstje en je schrikt er niet voor weg om daarvoor in de source code van je tools te duiken
 • al eerder in Scrum/Agile projecten gewerkt
 • 36 tot 40 uur per week de tijd om bij ons te werken

Over Digitpaint

Digitpaint is een team van jonge internetprofessionals die bedreven zijn in het bouwen en hosten van webapplicaties, websites en mobile toepassingen. Onze focus ligt op usability en security.

Front-end development

We zijn nerds op het gebied van HTML, CSS en JavaScript. Dat zijn we niet zomaar geworden. Door jarenlang te bouwen aan onze expertise, kunnen wij nu altijd flexibele, toegankelijke en onderhoudsvriendelijke oplossingen bieden. Dat doen we uiteraard met de nieuwste technieken en standaarden. Door onze vertrouwdheid met verschillende backendsystemen kun jij ons werk moeiteloos integreren met jouw CMS. Met een team van gespecialiseerde vakmensen zorgen wij ervoor dat websites werken zoals jij en jouw klanten dat willen. En natuurlijk werken onze websites op desktops, mobile devices en tablets.
Het ontwikkelen van frontend is voor ons een ambacht — een kunst waar we jaren aan hebben gewerkt en die we elke dag bewijzen.

WordPress

Wij bouwen fantastische websites op basis van WordPress, en daarvoor hanteren we dezelfde hoge kwaliteitseisen als bij front-end development. Met behulp van de vele beschikbare (al dan niet open-source) plugins en componenten gaat het ontwikkelen van een website of intranet in WordPress razendsnel. Die snelheid geldt niet alleen voor de ontwikkeling; door de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid is ook het beheer in WordPress een fluitje van een cent. Door WordPress slim in te zetten kunnen wij bijvoorbeeld een compleet personaliseerbaar social intranet bouwen.

(Ruby on Rails) Applicaties

Sinds jaar en dag programmeren wij tools en webapplicaties in Ruby on Rails. Dit framework maakt alle soorten en maten webapplicaties mogelijk — van webshops tot cloud-diensten. Door het gebruik van huisgemaakte componenten (zoals Skyline CMS), zijn Ruby on Rails applicaties van ons sneller gelanceerd, makkelijker te onderhouden en kostenefficiënter dan bij het gebruik van traditionele technieken. Kortom, Ruby on Rails is dé keuze voor het ontwikkelen van applicaties, tools en websites met hoge mate van interactiviteit. Om deze redenen wordt Ruby on Rails ook ingezet door grote spelers als GroupOn, Twitter en Uitzendinggemist.nl.

Reageren

Heb je interesse? Mail dan je cv naar jobs@digitpaint.nl en vergeet daarbij niet om links naar eerder werk, experimenten, je github-account of je blog te noemen. Wil je liever eerst gewoon vrijblijvend een babbeltje maken? Dan kun je ons ook bellen: 024 3555088