Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Allround Front-end Webdeveloper bij Green Valley (Delft)

  • Geplaatst op: 24-01-2013

Green Valley

Ben jij een ervaren webdeveloper met een uitstekend gevoel voor interaction design? Weet jij alles van HTML, CSS en Javascript en ben je hongerig naar meer? Wil je bijdragen aan de ontwikkeling van een uniek en innovatief softwareproduct? Reageer dan op deze Silicon Valley-waardige vacature bij Green Valley voor een full-time allround front-end webdeveloper.

99.9% van de webdevelopers in Nederland worden ingezet voor implementaties van software bij klanten. In deze rol herhalen ze in feite telkens hetzelfde truukje voor elke individuele klant.
De webdeveloper-vacature die je nu leest, is uniek: je werkt niet aan steeds dezelfde implementaties, maar je staat juist aan de basis van de ontwikkeling van ons unieke en innovatieve softwareproduct. Reken erop dat je jouw ideeën en jouw werk terug gaat zien in onze software, die gebruikt wordt door duizenden mensen in Europa en in Amerika.

Expert op het vlak van HTML, CSS en Javascript met gevoel voor design

We zijn namelijk voor ons product development-team op zoek naar een allround front-end webdeveloper (type vakidioot) die een belangrijke bijdrage wil en kan leveren aan de ontwikkeling van nieuwe functionaliteit, het gebruiksgemak en de look & feel van ons product door de laatste ontwikkelingen op het vlak van HTML, CSS en Javascript toe te passen voor gebruiksvriendelijke GUI’s.

Je zorgt voor een hoogwaardige en consistente gebruikerservaring van ons productportfolio

Continue uitbreiding van ons productportfolio maakt dat wij steeds werken aan vernieuwingen en het aanscherpen van een consistente gebruikerservaring. Voor jou als frontender maakt dat het werk afwisselend en uitdagend, terwijl je ook in staat moet zijn om één consistente gebruikerservaring neer te zetten en deze vervolgens uit te werken in state-of-the-art, neusje-van-de-zalm HTML, CSS en Javascript.

Vrijheid, blijheid (en verantwoordelijkheid)

Er is ontzettend veel ruimte om nieuwe zaken op te pakken en je verder te ontwikkelen. Je krijgt niet alleen grote vrijheid om binnen het development-team nieuwe technieken te introduceren. We verwachten ook van je dat je daar ten volle gebruik van maakt en dat je goed met die vrijheid en zelfstandigheid om kan gaan. Je zit uiteraard niet alleen achter je schermen, maar schakelt juist veel met software engineers, product managers, interaction designers en consultants. Samen bouwen we aan de beste producten voor onze klanten.

Wie wij zijn

Green Valley is een leuke, platte en informele organisatie, waar we werken aan de ontwikkeling van innovatieve softwareproducten op basis van webtechnologie. We zijn gevestigd in Delft, niet toevallig het walhalla van softwaretechniek in Nederland. Naast deze hoofdvestiging hebben we ook collega’s in België en in Noord-Amerika. We groeien als kool, dus als je goed bent en ook een beetje internationale ambities hebt – who knows. ;-)

Wie jij bent

  • Je hebt een relevante HBO of HBO+-opleiding afgerond;
  • Je beschikt over de laatste kennis op het vlak van HTML, CSS en Javascript en volgt de ontwikkelingen hiervan op de voet;
  • Je hebt een passie voor interface design;
  • Je kan goed omgaan met de verantwoordelijkheid die hoort bij een vrije functie;
  • Heb je je eigen GUI’s of apps ontworpen? Like!!

We hebben een voorkeur voor een senior frontender, maar als jij een ambitieuze junior bent met de juiste skills en je denkt de verantwoordelijkheden aan te kunnen, neem dan zeker contact op.
Oh ja, je salaris is afhankelijk van je werkniveau, maar uiteraard marktconform.

Lijkt het je wat?

Stuur een mail naar onze HR-manager Nicky van Puyenbroek waarin je aangeeft waarom juist jij geschikt bent voor deze functie en doe daar je CV en je portfolio (of een link daarnaar) bij. Het mailadres is solliciteren@greenvalley.nl. Wil je meer informatie over de rol, neem dan contact op met Mike van Dijk, directeur productontwikkeling via 015-2511000.