Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end developer / interactieve webontwikkelaar bij Enof (Utrecht)

  • Geplaatst in: januari 2013

Enof

Een interactieve webontwikkelaar is wat Enof online in haar team wil hebben.​ Met minimaal 1 jaar werkervaring, of uitstekende aantoonbare kennis op het gebied van webontwikkeling.​ HTML/​CSS, HTML5, Javascript en CMS zijn voor onze nieuwe collega geen probleem.​ Affiniteit met video/​animatie is een pre.​

Functie eisen Front-end developer /​ interactieve webontwikkelaar

  • Minimaal 1 jaar werkervaring of aantoonbare kennis op het gebied van webontwikkeling.​
  • HTML/​CSS
  • HTML5
  • Javascript
  • CMS (Joomla en Wordpress)
  • Affiniteit met video/​animatie is een pre

Wie zijn wij?​

Enof is een full service bureau en we bieden creatieve communicatieoplossingen.​ Dat doen we met de disciplines communicatieadvies, grafisch ontwerp en online communicatie.​ De disciplines vullen elkaar aan en werken nauw met elkaar samen aan aantrekkelijke communicatieproducten.​

Wij bieden

Een leuke uitdagende functie met een bijbehorende passende vergoeding (BNO salarisschaal). Je werkt binnen een jong, enthousiast team in een groeiende onderneming. Binnen ons bedrijf is er ruimte voor creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Er is oog en oor voor goede ideeën. Een open, informele sfeer en een directe communicatie zijn belangrijk voor ons en dragen bij aan een stimulerende, frisse werkomgeving.

Geïnteresseerd?

Mail dan je sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae naar onze teamleider bij online communicatie: Bas Sponselee (b.sponselee@enof.nl) of bel ons (030 232 30 60).