Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end developer bij FRMWRK (Rotterdam)

 • Geplaatst op: 16-01-2013

FRMWRK

Wil jij in een klein, resultaatgericht team meewerken aan uitdagende projecten? Bij een leuk Rotterdams fullservice internetbureau? Wij zoeken voor een van onze teams versterking in de vorm van een medior/senior Front-end Developer met gevoel voor webdesign en passie voor het vak.

Wat verwachten wij van jou?

Bij FRMWRK werken wij aan webprojecten in multifunctionele teams; onze eBusiness Consultants, Webdesigners, Front-end Developers, Back-end Developers, Testers en Webanalisten werken samen met het beste resultaat voor de klant als doel. Wij verwachten dan ook dat je een teamplayer bent die net wat verder denkt dan alleen Front-end werkzaamheden. Je vindt het leuk om mee te denken over verbeteringen in onze werkwijze en optimalisatie van de website van de klant. Naast de ontwikkeling van nieuwe websites, ben je ook betrokken bij het beheer van bestaande projecten binnen je team. Je houdt ervan om mee te denken met design en conversie optimalisatie zie je als een uitdaging.

Verder heb jij het volgende profiel:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als Front-End Developer
 • Actuele kennis van CSS, HTML5, jQuery en JavaScript
 • Ervaring met PHP
 • Ervaring met Drupal en/of Magento, niet beroerd om ook op oude projecten onderhoudswerk te doen
 • Gevoel voor (responsive) design
 • Resultaatgericht
 • Goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift

Wat bieden wij?

De liefde voor techniek en communicatie zit ons in het bloed, resultaatgerichtheid in het DNA. FRMWRK onderscheidt zich dan ook met een heldere visie. Resultaatgerichtheid is bij ons geen loze marketingterm, maar staat aan de basis van al onze werkzaamheden. En dit vertaalt zich ook door in onze arbeidsvoorwaarden:

 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een prettige werkomgeving in de inspirerende smeltkroes van de Rotterdamse creatieve industrie (De Schiecentrale)
 • Een verantwoordelijke, zelfstandige functie met ruimte voor jouw ideeën
 • Leuke collega’s in een informele sfeer
 • Uitdagende klanten zoals Bruynzeel Keukens, KPN Zakelijke Markt, Nutricia en Sigma Benelux
 • Een functie voor 32 – 40 uur

Is dit de functie die jij zoekt? Ben jij de man/vrouw die wij zoeken? Neem dan contact op met Thomas van Rooijen (thomas@frmwrk.nl, 010-8200320)