Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Frontend Developer bij Buyerminds (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 22-01-2013

Buyerminds

Buyerminds. Persuasion Designers aan het IJ.

Buyerminds is een digital marketingbureau en voortrekker in een nieuwe lichting bureaus die online marketing bedrijven vanuit psyschologische kennis. Onze werkwijze noemen we persuasion design. Kennis van overtuigingsprincipes en inzicht in de doelgroep staan aan de basis van campagnes, sites en mobiele applicaties die bezoekers verleiden tot kopen, inschrijven, delen of meedoen. We werken voor Top500 klanten en doen dat samen met de beste specialisten. We ontwierpen al campagnes voor Nike, Heinz, Akzo, G-Star, beslist.nl, Achmea, Energiedirect, Converse, Seat KLM en Ikea.

Ons kantoor

Wij zijn trots op ons plekje aan het IJ. We hebben een dakterras dat uitkijkt over de Amsterdamse skyline en het druk bevaren IJ. We hebben een beach club waar elke lunch heerlijke specials worden geserveerd. Een eigen kroeg om op vrijdag met elkaar de week af te sluiten met een biertje of een potje tafelvoetbal. En niet te vergeten een koffiemachine op echte bonen.

Wat bieden we jou

Verdieping van je carrière en aanscherping van je talent. Een uitgebreide inwijding in de techniek en filosofie achter Persuasion Marketing. Het werken aan baanbrekende projecten voor Top500 klanten, een team van eigenzinnige creatieven, doorgroeimogelijkheden en natuurlijk een mooi contract. Bespreekbaar zijn contracten van 24, 32 en 40 uur.

Wie wij zoeken

Wij zoeken een talent. Iemand die nieuwsgierig is naar onze methode en werkwijze en die niet bang is van de gebaande paden af te wijken. Je bent een harde werker, een doorpakker en draagt bij aan een positieve sfeer in ons creatieve team. Je bent een frontend developer met een design oog en houdt van pixelnauwkeurig werken. Je bent ook thuis in mobiel en tablet en hebt actuele kennis van CSS, HTML5 en JavaScript. Responsive webdesign en usability vind jij net als wij key. Kennis of ervaring met socialmedia is een pré. Daarnaast ben je een echte sparring partner voor onze designers en denkt in mogelijkheden ipv onmogelijkheden. Je bent goed op de hoogte en weet wat er nu speelt, maar ook wat de nabije toekomst aan mogelijkheden gaat bieden. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal en kan snel schakelen tussen verschillende projecten.

Onze arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een goed salaris aangevuld met extra's, zoals een interne opleiding, een teambonus bij goed resultaat en vakantie-toeslag. Een OV-jaarkaart is bespreekbaar.

Solliciteren

Stuur je CV samen met een overzicht van werk waar je trots op bent naar olaf@buyerminds.nl. Wij beoordelen je sollicitatie vooral op basis van je portfolio. Laat werk zien dat van jouw hand is of geef aan voor welk gedeelte jij verantwoordelijk bent geweest. Als wij enthousiast zijn nodigen we je uit voor een eerste kennismaking.