Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Javascript Developer bij Redhotminute (Tuil)

  • Geplaatst op: 16-01-2013

Redhotminute

We zijn op zoek naar een technische frontender die passie heeft voor webapplications waarbij zo’n beetje elke ‘state’ te benaderen is door middel van deeplinking.

Ben jij die bevlogen frontend ‘nerd’ die snapt dat juist jij een belangrijke bijdrage kan leveren in de uiteindelijke user experience?

Redhotminute zoekt per direct een Javascript Developer.

Iemand die (vanzelfsprekend) het verschil snapt tussen inhoud, gedrag en opmaak, maar met name ook tussen (clientside) Models, Views en Collections. Je hebt aantoonbare ervaring met Javascript frameworks, bij voorkeur backboneJS of knockoutJS. Verder weet je precies wat er nodig is om het laden van een website met een paar milliseconden te versnellen.

Wij bieden jou een plek in het Frontend Development team van 6 collega-specialisten. Dit team valt onder de creatieve afdeling van ons full service internetbureau met in totaal meer dan 50 creatieven en techheads. Een team dat gezamenlijk creatieve concepten en innovatieve projecten ontwikkelt. Voor klanten als North Sea Jazz, Kia Motors, Landal GreenParks, Domino's Pizza, Hunkemöller, Van Der Valk en KLM.

Hoe ziet jouw dag er bij ons uit

Als Javascript Developer ben jij de specialist in het technische deel van de frontend development. Dat betekent dat je in diverse projecten betrokken zal worden. Naast een developers rol, zal je ook een begeleidende rol hebben richting de andere Frontend Developers.

Je zal in je werk altijd zeer nauw samenwerken met Interaction Designers, Frontend Developers en Backend Developers. Gezamenlijk werken we aan en gaan we voor het allerbeste!

De projecten waar je aan zal werken zijn voornamelijk omvangrijke, interactieve websites voor grote klanten. Innovatie en kwaliteit zijn hierin essentiële factoren. Daarom zorg je dat je altijd goed op de hoogte bent van nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Javascript libraries/frameworks, performance, SEO, HTML5, CSS3, browsers en mobile.

What’s next?

Wij kijken naar wie je écht bent, dus vragen wij je een motivatiebrief te sturen waarin jij laat zien dat je die Javascript Developer bent die wij zoeken.
Naast je CV met relevante werkervaring zien we vooral ook graag links naar bestaande online werken.

Je sollicitatie stuur je naar victor.bastiaansen@redhotminute.com

Voor vragen over de inhoud van deze vacature kun je ook contact opnemen met mij via bovenstaand e-mailadres of bellen naar 0418- 510 068.

Hey recruiters!

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.