Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end developer bij Rhinofly (Utrecht)

  • Geplaatst in: februari 2013

Let op: deze vacature is al gevuld. Onze huidige vacatures zijn meer up-to-date.

Rhinofly

Mooie projecten met mooie code. Dat is wat opdrachtgevers van Rhinofly kunnen verwachten en dat is ook wat Rhinofly van zijn designers en developers verwacht. Voor de realisatie van onze wilde plannen zoeken wij daarom een front-end developer die niets liever doet dan interactieve websites en apps in elkaar sleutelen.

Daarbij mag je al toverkunsten inzetten. HTML5, CSS3, javascript, LESS, jQuery, zolang het project er beter, mooier of sneller van wordt, mag en kan alles. Vanaf het eerste moment ben je bij projecten betrokken. Jouw ideeën over de inzet van techniek zijn voor ons erg belangrijk. Jij zorgt dat onze papieren creaties in code tot leven komen en gave, indrukwekkende en funky interactieve communicatie opleveren.

Wij gaan dan ook onze uiterste best doen jouw front-end hart sneller te laten kloppen. Je komt hier cutting edge code schrijven voor belachelijk leuke projecten. Je werkt hier nooit in je eentje, maar altijd in teamverband met andere gepassioneerde developers, designers en user interface experts. Omdat iedereen hier graag mooie dingen maakt. Ook onder de motorkap.

Onze verlanglijst

  • Je denkt en werkt cross-device.
  • Jij vertelt ons of het mobile, responsive en/of adaptive moet zijn.
  • Qua technieken kun jij uitstekend uit de voeten met javascript, CSS(3) en HTML(5).
  • Je werkt graag met libraries, frameworks en extensions zoals LESS, jQuery (mobile), requirejs, angularjs of Twitter Bootstrap.
  • Je werkt met versiebeheer (git of svn).
  • Je hebt minimaal 3, 5, 2, of 7 jaar werkervaring in een front-end functie - oftewel je vindt het gaaf wat je doet en kan dat ook laten zien.
  • Tot slot, omdat wij veel voor de (Rijks)overheid werken is het voor ons belangrijk dat je meer dan gemiddeld bekend bent met de standaarden van het W3C, de WCAG2 en de webrichtlijnen.

Ronald - Creative Director

Bij Rhinofly zijn we dol op 'floepertjes'. Als je snapt wat je moet maken als wij zeggen 'het zou leuk zijn als dit lijstje omlaag zou floeperen' dan mag je dat vandaag nog komen maken.

Nicoline - Front-end developer en storyteller

Front-end staat nooit stil en er is daarom altijd wel weer een nieuwe techniek om mee te spelen. Afwisselender dan dit kan bijna niet.

Barry - Front-end developer

Webrichtlijnen zorgen dat iedereen van internet gebruik kan maken. Ze zijn soms lastig, maar het geeft ook een kick als je het voor elkaar krijgt 3 sterren te halen in de test.

Wat krijg jij van ons?

Doe jij je werk goed, dan krijg je niet alleen geld aan het einde van de maand, maar ook 40 nieuwe vrienden, die net als jij verslaafd zijn aan internet en het hebben van leuk werk. Wil je bij ons komen werken als front-end developer? Stuur dan je cv en motivatie naar Roy Pereira via recruitment@rhinofly.nl. Wil je eerst meer weten over Rhinofly of de functie? Je kunt Roy bellen op 030-2876400.

Wij willen straks uiteraard ook alles weten over jou. Heb je een portfolio of overzicht van projecten waar je aan meegewerkt hebt online staan? Mail ons vast een link en je hebt meteen een streepje voor.