Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Frontend developers bij FrontMen (Houten)

  • Geplaatst op: 26-02-2013

FrontMen

Een nieuwe naam: FrontMen

Of het nu gaat om (mobile) web of app: door de groei van devices, mogelijkheden en verwachtingen van gebruikers ligt de uitdaging bij de frontend. Wij zien dan ook een verschuiving van complexiteit waarbij goed nadenken over interactie, frontend achitectuur en code bepalend wordt voor een uitstekende gebruikerservaring.

Wij zijn op zoek naar developers die antwoord willen geven op deze beweging met goede code. Die ervan overtuigd zijn dat design patterns en OO niet zijn voorbehouden aan de backend en een (mobile) website of app zien als aparte applicatie. Hierbij ligt de focus niet op vormgeving maar maken we ons druk om zaken als: goede technische werking, performance, stabiliteit over platformen heen en flexibiliteit/onderhoudbaarheid. Maar we denken altijd vanuit de gebruiker en verliezen de interactie + beleving niet uit het oog.

Onze expertise wordt gevraagd wanneer het net leuk begint te worden: door bekende merken en namen, concept- en internetontwikkelaars, softwarehuizen maar ook communicatie-/reclamebureaus en kleinere organisaties. En altijd binnen projecten met de ambitie een (mobile) website of app te realiseren die er toe doet.

Naar Warschau? Eind april gaan we met onze vaste medewerkers naar http://2013.front-trends.com/, ga je ook mee?

Wat is jouw profiel?

Wij zijn op zoek naar senior en medior specialisten, met een minimum van 3-4 jaar gerichte ervaring. Het mag vanzelf spreken dat je een passie hebt voor de techniek achter (mobile) web en app. Design Patterns toepassen en echt denken vanuit OO-principes zijn vanzelfsprekend. Je hebt een relevante HBO+ opleiding afgerond.

De vertaling naar technieken en vaktermen ligt voor de hand :) HTML5, CSS, Javascript (en de gerelateerde libraries), Frontend Architecture, Responsive, IxD, Mobile, iOS, Android, (Hybrid + Native) e.d.

Heb je ervaring met een aantal van bovenstaande technieken/termen en wil je hierin nog verder groeien? Dan zouden we je graag nog meer vertellen over FrontMen en kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

FrontMen - Expert Frontend Coding

Of het nu gaat om (mobile) web of app, wij houden ons bezig met frontend development waarbij de techniek centraal staat. Dit doen we met top-specialisten waarbij we goed nadenken over interactie, frontend architectuur en code; in onze optiek altijd de basis voor een perfect werkende applicatie op platformen van vandaag en morgen.

Wij zijn een jong bedrijf, gevestigd in Houten, dat een hecht team aan het opbouwen is van enthousiaste specialisten. Ervaren professionals met liefde voor het applicatie development vakgebied van morgen. Werken bij FrontMen is onderdeel uitmaken van een cultuur op basis van vertrouwen en fun, geen regeltjes maar vrijheid. De dingen doen die we samen belangrijk vinden.

Met passie werken aan de leukste projecten in Nederland en dat onder uitstekende voorwaarden met o.a. leaseauto en vrij te besteden google-days. Klinkt wat we doen interessant? De koffie staat klaar, we maken graag kennis!

Mail naar: remco@frontmen.nl of bel: 06-13345711.