Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Lead Front-end developer bij Freshheads (Tilburg)

 • Geplaatst op: 08-02-2013

freshheads

We zoeken…

Een ervaren front-end developer die zich verantwoordelijk voelt voor een 'top-notch' gebruikerservaring van een website of applicatie.

Functie omschrijving

Als front-end developer ben je verantwoordelijk voor de gebruikerservaring van een website/applicatie en zorg je voor het goed functioneren van het ontwerp. Je vormt een kritische blik op het product met het doel om een ‘top notch’ gebruikerservaring te implementeren. Laatste technieken gebruiken is mooi, maar geen doel op zich. Jij bent in staat om ervoor te zorgen dat het eindproduct tot in de puntjes goed werkt en aanvoelt. Daarnaast vervul je in deze functie een belangrijke rol in het creatieve proces. Jij bent de ‘lijm’ tussen de ontwerp- en de techniek-afdeling. Jij stimuleert beide disciplines om het maximale uit een product/applicatie te halen. Dit doe je door je ogen open te houden, een gezonde dosis freewheelin en jezelf continue bij te scholen in de kunde van het vak.

Je benadert je werkt perfectionistisch, je hebt een positieve instelling, bent creatief, pragmatisch en kan goed zelfstandig werken. Je hebt een vooruitziende blik, oog voor detail en zet de puntjes op de ‘i’. Je hebt een goed gevoel voor esthetiek, interactie en animatie. Je geeft richting aan het frontend team, je ziet de mogelijkheden en benut deze. Je bent een teamplayer en denkt mee over hoe je functionaliteiten en/of design beter kunt maken met behulp van animatie en techniek. Je denkt hierbij in oplossingen i.p.v. beperkingen en je hebt passie voor je vak.

 • Je hebt een achtergrond in vormgeving / interaction design
 • Je beschikt over HBO denkniveau en hebt zo'n 5 jaar werkervaring
 • Je beschikt over uitgebreide kennis van HTML (5), CSS én Javascript (Json)
 • Je hebt basiskennis van moderne programmeertalen (OOP)
 • Je hebt ervaring en affiniteit met web- en mobile development
 • Basiskennis van PHP is een pre
 • Je hebt voldoende Adobe Photoshop ervaring
 • Je kunt zelfstandig ontwerpen vertalen naar meerdere webpagina's
 • Je beschikt over een uitgebreid portfolio (meesturen met sollicitatie s.v.p)

Freshheads biedt

 • Een uitdagende baan met veel vrijheid
 • Een dynamische werkomgeving met een informele werksfeer
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Geïnteresseerd?

Stuur dan een e-mail naar gijs@freshheads.com met daarin een korte motivatie en je CV.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.