Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature freelance front end developer bij Studio Menno Kooistra (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 25-03-2013

Studio Menno Kooistra

Binnen de vastgoedsector wordt een nieuwe marktplaats voor commercieel vastgoed opgezet. De businesscase staat en de eerste framework schetsen zijn gemaakt. Voor de daadwerkelijke ontwikkeling van de website zijn wij op zoek naar een front end developer die ons team kan complementeren en ook integraal met de verdere conceptuitwerking kan meedenken vanuit zijn expertise.

Op basis de van de conceptversie starten we de voorverkoop van advertenties bij de 30 grootste vastgoedbeleggers. Op basis van de voorverkoop hebben we een Go of No go wat betreft de startup.

We horen bij voorkeur van de freelancer zelf hoeveel uren hieraan besteed moeten worden op basis van onze nader te emailen briefing.
Tegelijkertijd hebben we de wens een persoon te vinden die wellicht ook de interesse en ambitie heeft zich te committeren aan de startup. En eventueel na de ‘go’ 100% inzetbaar te zijn voor de verdere ontwikkeling, lancering en doorontwikkelingen.

In eerste instantie zijn de gebruikers van de website alleen de admin en huurders, voor verdere ontwikkeling zullen dit ook verhuurders moeten worden.
Belangrijk is dat de site met het bedrijf moet kunnen meegroeien. We streven naar een organische ontwikkeling. Daarom zoeken vooral iemand die ook conceptueel met ons kan meedenken.

Wij zijn

Een projectontwikkelaar/vastgoedbelegger en een architect/conceptontwikkelaar. Afgelopen vijf jaar hebben we grondige studie gedaan naar de mogelijkheden die er ontstaan door het overschot aan commercieel vastgoed waaronder vooral kantoren en winkels.

Interesse?

Stuur dan je motivatie naar kooistra@mennokooistra.com, daarnaast ontvangen wij graag een CV en portfolio op de manier zoals jou het beste uitkomt. We horen graag van je!