Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Web Developer bij Estate (Tilburg)

 • Geplaatst op: 26-03-2013

Estate

Ben jij de Front end Developer (of Web Developer) die grafische ontwerpen omzet in goed werkende webpagina’s en/of templates? Ben je goed op de hoogte van bestaande webtechnieken en -standaarden zoals o.a. HTML5, CSS en JS? Zijn de verschillende gedragingen van webbrowsers voor jou uitdagingen? Blijf je nauwkeurig op de hoogte van de nieuwste webtechnieken, zodat je goed kunt adviseren in het kiezen van de juiste middelen om de klantdoelen en klantverwachtingen te overtreffen? Ben je ook een teamplayer in je (.Net) Development Team?

Is jouw antwoord steeds ‘ja’? Dan is Estate mogelijk jouw nieuwe professionele werkomgeving die je afwisseling en persoonlijke ontwikkeling biedt. Als je een aanpakker bent die communicatief vaardig is en betrokken bij de organisatie en als je bovendien een positieve houding in het leven hebt, dan pas je misschien wel goed bij Estate.

Waar Estate verder behoefte aan heeft, is:

 • Een HBO-niveau en liefst enkele jaren werkervaring;
 • Ervaring met (Web) Content Management Systemen (bijv. Sitecore en Sitefinity);
 • Ervaring met .Net heeft de voorkeur en je bent zeker bereid tot om- her- en bijscholing.

Indien je jezelf herkent of nieuwsgierig bent geworden, laat ons dat dan weten! We bieden je graag de mogelijkheid om eens een verkennend telefoongesprek te hebben of te e-mailen met een mogelijke toekomstige collega. Dat kan wel een aanvullende inzichten of indrukken geven.

Wat bieden wij jou als Web Developer?

Bij Estate bieden we je een uitstekend salaris, passend bij je leeftijd, opleiding en werkervaring. Ook bieden we je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt terecht in een plezierige werkomgeving waar informele omgangsvormen centraal staan en waar volop ruimte is voor creativiteit en eigen initiatief!

Verder profiteer je van de volgende voordelen:

 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Opleidingsmogelijkheden tot Sitecore Webdeveloper;
 • Volop ruimte voor creativiteit en eigen initiatief;
 • Klantcontact en meedenken voor oplossingen voor de klant;
 • Effectieve en efficiënte werkwijze dmv Scrum-methode;
 • Pensioenregeling;
 • Een gezellig en gemotiveerd team van collega’s;
 • Gezamenlijk lunchen, vrijdagmiddagborrels en gezellige uitjes met je collega’s. Kortom: werken in een inspirerende en gezellige omgeving.

Arbeidsduur

Fulltime (40 uur per week).

Wie is Estate?

Estate is een Full Service Internetbureau vol ambities. Op onze locatie in Tilburg werken we met 30 jonge, enthousiaste collega’s voor een grote variëteit aan opdrachtgevers. Dit doen we met een team van mensen met een passie en vooral een hart voor informatie- én communicatietechnologie. Dat kenmerkt Estate al jarenlang. Onze kracht zit in een ijzersterke combinatie van vakkennis, teamgeest en betrokkenheid bij onze klanten. Kijk maar eens op http://www.estate.nl/branches/ en wie weet, zijn dit binnenkort wel jouw nieuwe opdrachtgevers.

Enthousiast geworden?

Wij horen graag van je! Als je vragen hebt over deze vacature, neem dan contact op met Roel de Groot, 013-5350435. Je kunt natuurlijk ook direct reageren. Stuur je CV met motivatie naar sollicitatie@estate.nl.