Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Web Developer bij Evident (Utrecht)

  • Geplaatst op: 25-03-2013

Evident

Wil jij jezelf ontwikkelen als webdeveloper bij het leukste fullservice internetbureau van de regio Utrecht?

Evident is een top 10 full service internetbureau én daarnaast het leukste bureau van Utrecht! Samen met ruim 60 collega’s ga je meewerken aan online projecten voor topklanten als Danone, Damen Shipyards, Hogeschool Utrecht en Staatsbosbeheer. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste mensen met ambitie. We bieden een uitdagende functie met leuke collega’s, mooie opdrachtgevers, grote projecten en ongeëvenaarde personeelsuitjes!

We zijn aan het groeien en daarom zijn wij op zoek naar een

Web Developer (fulltime, 40 uur)

Je maakt als webdeveloper onderdeel uit van het team dat de websites realiseert. Wij maken gebruik van PHP en .NET. Daarnaast maken we voor de front-end gebruik van HTML, CSS3 en JQuery. Je werkt met onze content management systemen Kentico, WordPress, Sitecore en/of SharePoint. Hiervoor ontwikkel je de templates, herbruikbare modules en functionaliteiten. Naast het ontwikkelen van websites ben je actief betrokken bij het maken van mobiele sites (mobile first). Je bent dus elke keer met wat anders bezig en dat maakt het werk afwisselend!

Via masterclasses en training leer je werken met onze CMS systemen en indien nodig .NET.
Heb jij de motivatie om je werkgebied verder uit te breiden of te verdiepen, dan biedt Evident jou die mogelijkheid. Door middel van interne opleidingsprogramma’s kun je jezelf ontwikkelen tot CMS expert of Lead Developer. Tevens biedt Evident je de mogelijkheid om certificaten te behalen.

Functie eisen

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • We zijn op zoek naar een ambitieuze startende webdeveloper of met enkele jaren werkervaring die toe is aan een volgende stap;
  • Je hebt ervaring met programmeren binnen het .NET platform of met PHP (Object Georienteerd);
  • Kennis van Content Management Systemen is een pre;
  • Kennis van front-end talen zoals HTML, CSS3 en JQuery is een pre;
  • Je bent resultaatgericht en wil graag nieuwe dingen leren;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk.

Evident biedt

Je kunt een marktconform salaris verwachten met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij ons werk je in een dynamische en inspirerende werkomgeving waarbij professionaliteit, teamspirit, humor en persoonlijke ontwikkeling een belangrijke rol spelen. Evident vindt de balans tussen werk en privé belangrijk, daarom is part time werken altijd bespreekbaar. Last but not least, een informele werkcultuur waarin plezier verankerd is.

Kijk voor meer informatie op http://www.evident.nl/.

Interesse

Wil je reageren op de vacature van webdeveloper bij Evident, mail dan je CV en een duidelijke motivatie naar Esther Geers, werken@evident.nl. Heb je nog vragen over deze functie dan kan je telefonisch contact opnemen met Esther via 030-298 50 50 of mail met werken@evident.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.