Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature junior online ontwerper bij Schuttelaar & Partners (Den Haag)

  • Geplaatst in: april 2013

Let op: deze vacature is al gevuld. Onze huidige vacatures zijn meer up-to-date.

Schuttelaar & partners

Voor ons snel groeiend team in onze vestiging in Den Haag zijn wij op zoek naar een getalenteerde junior online ontwerper.

Als junior ontwerper werk je intensief samen met programmeurs, usability experts en adviseurs. Je bent een beginnend ontwerper maar bent er wel een met visie op je vakgebied. Je krijg je de ruimte om jezelf te ontplooien, je talenten verder uit te werken en je wordt begeleid door een senior ontwerper.

Wij

Bij Schuttelaar & partners werken wij aan alles wat digitaal is; van websites tot online enquêtes, van mobiele applicaties tot certificeringssoftware. Onze opdrachtgevers lopen sterk uiteen, van A-merken zoals Coca-cola, Unilever en Ik Kies Bewust tot ministeries en NGO’s.

Daarnaast werken wij nauw samen met 60 inhoudelijk adviseurs op het gebied van voeding, gezondheid en duurzaamheid. Hierdoor ontstaan mooie projecten die bijdragen aan onze idealen; een duurzame wereld.


Jij

Je bent een originele denker die geen moeite heeft om concepten te vertalen naar een online visueel format. Jij kunt binnen de grenzen van een project unieke en opvallende ontwerpen maken. Je wacht niet tot de dingen in gang worden gezet maar bent proactief en komt zelf met ideeën en werkt deze uit.

Uiteraard heb jij een uitstekend gevoel voor stijl, typografie en layout. Je hebt oog voor detail, uitstekende Photoshop skills en goede communicatieve vaardigheden. Je leeft online en ademt webfonts, grids en pixels.

Wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals;

  • Gezellige werksfeer
  • Mooie werkplek
  • Gecaterde lunch
  • Uitstekende pensioensregeling
  • Reiskostenvergoeding
  • Goed bereikbare locatie met zowel openbaar vervoer, fiets als auto.

Interesse?

Heb jij affiniteit met de thema’s van Schuttelaar & Partners, zoals duurzaamheid en gezondheid en is deze functie je op het lijf geschreven mail dan je sollicitatiebrief, cv en/of portfolio naar: vacature@schuttelaar.nl t.a.v. Fiona Vijverberg.