Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature docent web development en mobile app development bij Ma (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 07-05-2013

Mediacollege Amsterdam

Docent web development en mobile app development (bijvoorkeur 0,8 fte)

Past deze baan bij jou?

Als inspirerende docent leid je zeer gemotiveerde studenten op als professioneel ontwikkelaar, zodat ze direct inzetbaar zijn binnen het bedrijfsleven of kunnen doorstromen naar een hbo. Je werkt samen binnen een dynamische mbo-afdeling MIG, Media- en Gamedeveloper, Interactief Vormgever, Game artist en MediaManager op de locatie Contactweg.

Resultaatgebieden docent/teamplayer:

A > Zorgdragen voor onderwijs dat direct aansluit bij het bedrijfsleven
Je verzorgt het volledige onderwijsleerproces, waarbij je zowel individuele als groepen studenten in de leeftijd van 16 tot 22 jaar begeleidt en beoordeelt. Je verzorgt de lessen voor het ontwikkelen (programmeren) van mobiele applicaties en websites. Je neemt toetsen af en beoordeelt deze.

B > Bijdrage aan de groeiende opleiding Mediadevelopment.
Je zoekt multidisciplinaire samenwerking op met andere collega’s en studenten van de opleiding interactief vormgever. Om verdere kwalitatieve en kwantitatieve prestaties neer te zetten binnen de groeiende opleiding Mediadevelopment.
Het bedrijfsleven is zeer tevreden over de studenten van deze opleiding vanwege het kennisniveau en de professionele beroepshouding.
Je levert ook graag een bijdrage aan schoolevenementen en voorlichtingsactiviteiten.

Zelfportret

Kennis/vaardigheden/ervaring/competenties
Als docent ben je al in het bezit van een relevante tweedegraads lesbevoegdheid en breng je onderwijservaring met je mee. Bij voorkeur heb je al ervaring met het lesgeven aan het mbo.
Mocht je nog geen docent zijn, dan beschik je over een hbo diploma. Zoals de opleiding
Informatie of CMD aan de HVA of een gelijkwaardige hbo-opleiding. Dan ben je bereid nog een onderwijsbevoegdheid (bve diploma) te gaan behalen.

Je beheerst programmeertalen zoals Java en/of Objective C, maar ook één van de volgende: PHP, Python, Ruby, Javascript / HTML5, C#. Verder heb je kennis van en ervaring met database-ontwerp en tools zoals Google ADT, Adobe PhoneGap, Apple Xcode, Microsoft Windows Phone SDK, NetBeans, Eclipse en Git(hub).
Daarnaast ben je gewend om in een agile workflow zoals scrum of canban te opereren. Je geeft hierbij de voorkeur aan een multidisciplinair team. Ervaring en/of affiniteit met het vak van interaction design en interface ontwerp is een pré.

Je bent interpersoonlijk, pedagogisch, vakinhoudelijk en organisatorisch competent. Ook beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent flexibel en bij voorkeur al vaardig in het motiveren van jongeren.

Ons aanbod

Het werkklimaat is informeel en professioneel, waarbij er een appèl wordt gedaan op de intrinsieke motivatie van de studenten.

Het betreft een dienstverband van 0,8 fte voor de periode van 1 augustus 2013 tot en met 31 juli 2014. Het is van belang dat je in ieder geval op donderdag kunt werken. De overige werkdagen zijn in overleg en de werktijden zijn van 8.30 tot 17.30 uur.

Het bruto salaris is conform CAO/BVE* voor een bevoegde docent LB tussen minimaal € 2.405,-- en maximaal € 3.778,-- bij een volledige betrekkingsomvang van 1fte.

Het bruto salaris is conform cao/BVE voor een docent LC tussen minimaal € 2.616,- en maximaal € 4.280,- bij een volledige betrekkingsomvang van 1 fte.
Ma kent onder andere een fietsplan, eindejaarsuitkering, een gunstige vakantieregeling en een bijdrage in de ziektekosten.

Ma

Ma is de innovatieve vakschool voor opleidingen in de mediabranche in Noordwest Nederland. Ma biedt hoogwaardige opleidingen op vmbo en mbo niveau aan. Jaarlijks volgen ruim 2356 studenten/leerlingen beroepsopleidingen verzorgd door ongeveer 200 enthousiaste medewerkers. Het onderwijs wordt gegeven op vier locaties in Amsterdam. Het MBO is gevestigd op de Contactweg 36.

Wil je solliciteren?

Gezien de breedte van deze vacature, nodigen wij je ook uit te reageren als jij je herkent in deelgebieden van deze vacature. De fte-omvang wordt dan zonodig aangepast.

Nadere informatie over de functie kun je inwinnen bij Hugo Verlaat, programmaleider Mediadevelopment via h.verlaat@ma-web.nl.
Graag ontvangen wij jouw gemotiveerde sollicitatiebrief met curriculum vitae vóór 20 mei aanstaande. Deze kun je mailen naar solliciteren@ma-web.nl ter attentie van Angela van de Goorberg, P&O functionaris, afdeling P&O.

* de arbeidsvoorwaarden zijn als pdf te downloaden via de volgende website www.mboraad.nl onder publicaties.