Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end developer/designer bij Netvlies (Breda)

 • Geplaatst op: 31-05-2013

Netvlies

Netvlies is op zoek naar een front-end developer om haar team te versterken. De collega die wij zoeken werkt graag op het snijvlak tussen HTML en design, en vindt zichzelf meer een designer dan een programmeur.

Over deze rol

Als front-end developer werk je in multidisciplinaire Agile teams aan het ontwikkelen van webapplicaties en websites voor onze klanten. Je werkt hierbij nauw samen met onze klanten (product owners), vormgevers, marketing & business intelligence collega’s, back-end developers en front-end disciplinegenoten.

Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internettechnologie en je deelt je kennis graag met collega’s. Je ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige oplossingen binnen de specificaties en denkt resultaatgericht mee in oplossingen voor onze klanten. Je bent een teamspeler met goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Je werkzaamheden

 • Realiseren van (responsive) webapplicaties en websites
 • Testen van het eigen werk, signaleren en oplossen van fouten
 • Adviseren van business developers
 • Eigen tijdsinschatting maken en planning beheren
 • Kwaliteitsbewaking

Onze verwachtingen bij deze rol

 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring met HTML en CSS
 • Je hebt ervaring met, of de ambitie om in de browser te ontwerpen
 • CSS is één van je grootste kwaliteiten
 • Je hebt basiskennis van JavaScript/jQuery
 • Ervaring met: Sass / Compass, Git / SVN, responsive design, WordPress / Drupal, Twig is een pré
 • Je hebt kennis van Agile / Scrum. Ervaring is een pré, een flexibele instelling is een must
 • Je bent in staat kennis en ervaring op een goede manier met niet-deskundigen te delen
 • Je bent in staat en bereid om op belangrijke momenten een extra inspanning te verrichten om taken af te kunnen ronden

Netvlies biedt je...

Een rol met veel diversiteit en groeimogelijkheden binnen een flexibele en dynamische organisatie. Naast een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn persoonlijke ontwikkeling en plezier in je werk belangrijke kernwaarden binnen de organisatie. Je krijgt alle mogelijkheden om jouw expertise in te zetten voor mooie opdrachtgevers als Kijkshop, Macintosh Retail Group (Dolcis, Manfield etc), Sanoma, Eukanuba en De Vogelbescherming.

Binnen Netvlies heerst een plezierige werksfeer, waar werken in teamverband en informele omgangsvormen hoog in het vaandel staan. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, bijdragen aan de front-end community, een eigen invulling van je rol en een grote mate van zelfstandig werken. Meer over werken bij Netvlies vind je hier.

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag bij ons komen werken, mail dan je motivatie en C.V. naar solliciteren@netvlies.nl t.a.v. Tjeerd Machielsen. We stellen het op prijs als je voorbeelden van projecten waar je aan gewerkt hebt, bijvoegt.