Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij Tevreden.nl (Capelle aan den IJssel)

 • Geplaatst op: 07-05-2013

Tevreden.nl

Ben jij gedreven en heb je passie voor het ontwerpen, bouwen en onderhouden van web applicaties? Zijn HTML(5), CSS(3), Javascript en Template Engines bekend terrein? En kun jij de front-end van onze online platformen naar een hoger plan tillen? Dan biedt Tevreden.nl een interessante uitdaging op het gebied van front-end development!

Tevreden.nl bestaat uit ruim 20 gedreven medewerkers, die stuk voor stuk zich volledig inzetten om onze gezonde ambities waar te maken. Ons bedrijf voert tevredenheidsonderzoek uit voor een groot aantal bedrijven. We zijn actief in verschillende sectoren, waaronder Automotive en Kinderopvang. De verzamelde reviews en ratings worden gepubliceerd op onze eigen platformen en op de websites van onze klanten.

Om de online platformen een nieuwe impuls te geven is Tevreden.nl op zoek naar talentvolle front-end developers. Samen met het marketingteam ben je verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de look-and-feel. Ook werk je samen met de andere developers aan de ontwikkeling en innovatie van de online platformen. Binnen de organisatie word jij hét aanspreekpunt op het gebied van front-end development.

Jouw profiel

 • Slim, leergierig en op de hoogte van de huidige technieken;
 • 2 - 4 jaar ervaring in het ontwikkelen van online toepassingen;
 • Wil in regio Rotterdam werken;
 • Pro-actieve werkhouding;
 • Sterk op het gebied van HTML(5), CSS(3) en Javascript inclusief libraries als jQuery of ExtJS;
 • Kennis van OO, ontwikkelen in Javascript, Node.JS, GIT, Linux;
 • Kennis van programma’s als Photoshop, Fireworks, Illustrator, InDesign;
 • Affiniteit met tools, frameworks en cms’en als Sublime Text, Vim/Emacs, Google Webmaster Tools;
 • Kan zelfstandig werken binnen een team;
 • Bekendheid met fronteers is een pré;
 • Ervaring met data visualisatie en interactie design is een pré;
 • Typografische kennis is pré;
 • Communicatief sterk.

Wij bieden

 • Uitdagende en inspirerende werkomgeving;
 • Dienstverband: 4 of 5 dagen per week;
 • Een prettige werkomgeving;
 • Pro-actieve en leergierige collega’s;
 • Een marktconform salaris en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij dit?

Mail dan je sollicitatie met motivatie en curriculum vitae (CV) naar sollicitatie@tevreden.nl onder vermelding van “vacature front-end developer”. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pascal Vree, via 010 – 234 15 50 of p.vree@tevreden.nl.