Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature senior front-end developer bij Momkai (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 22-05-2013

Momkai

Wij zijn per direct op zoek naar een senior web programmeur.
 

Momkai zoekt senior front-end developer

Momkai is op zoek naar een getalenteerde senior programmeur met een ruime kennis van zowel front-end als back-end web development voor werkzaamheden bij startup De Correspondent en projecten als Red Bull Studios. Je dagelijkse verantwoordelijkheden bestaan uit het zorgvuldig realiseren van gedetailleerde front-end pagina’s en het werken met en manipuleren van back-end data om in de front-end te implementeren. Onze ideale kandidaat is gespecialiseerd in HTML, CSS, PHP, MySQL en gerelateerde technologieën. Daarnaast is ervaring met Javascript en design patronen een pre, net als ervaring met de hosting, het development en het onderhoud van Linux systemen.
 

Kandidaten

  • Waarderen vakmanschap
  • Zijn creatief, proactief en geven om details
  • Hebben meerdere projecten gerealiseerd
  • Zijn oprecht en gepassioneerd
  • Zijn constant op zoek naar betere methodes
  • Schrijven schone en herbruikbare code

 

Over ons

Momkai is een onafhankelijk, digitaal creatief bureau, opgericht in 2002 met als doel innovatieve digitale projecten te ontwikkelen die werkelijk inspireren, informeren en interactie bieden. We doen geen concessies wanneer het aankomt op kwaliteit, details of prestaties. Evenmin doen we concessies in onze toewijding om de beste mensen aan te nemen. We werken in compacte, gefocuste teams die slagvaardig optreden en continu streven naar een zo hoog mogelijk niveau. We worden gedreven door werk dat gebruikerservaringen verbetert en zijn gepassioneerd over de mate van detail in onze ontwerpen. Het tempo ligt hoog, het werk stimuleert en innovatie wordt verwacht.

Momkai is mede-oprichter van zowel De Correspondent als Lowdi. Als bureau werken we op mondiaal en Europees niveau voor onder meer Red Bull, Bugaboo, Nike en G-Star. Daarnaast werken we voor non-profit organisaties als het Aids Fonds en aan artistieke projecten zoals Pete Philly’s Open Loops. We hebben ons eigen Mimoto CMS ontwikkeld voor het management van de content bij verschillende van onze projecten en creëerden we het Mimoto Visual Framework als ons eigen universele, herbruikbare software platform. We voelen ons vereerd dat de kwaliteit die we nastreven erkend wordt door de respectabele juries van award organisaties als de Red Dot Awards, FWA, European Design Awards, Webbys, Interactive Awards en SpinAwards.
 

Interesse?

Stuur dan je CV en motivatie naar jobs@momkai.com.

Kijk voor meer informatie over deze vacature op http://momk.ai/frontend_dev.

Ons portfolio: http://www.momkai.com/.