Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Web Developer bij Jouw Omgeving (Utrecht)

  • Geplaatst op: 30-05-2013

Jouw Omgeving

Jouw Omgeving is per direct op zoek naar een Web Developer.

Over Jouw Omgeving

Jouw Omgeving helpt mensen. Door middel van ons online hulp platform helpen we kinderen met een depressie, meiden met een eetprobleem, jongeren met een licht verstandelijke beperking en ouders van kinderen met gedragsproblemen. En we helpen zorgprofessionals hun cliënten beter te helpen.

We bieden een breed scala aan mogelijkheden als veilig berichtenverkeer, (groeps)chats, online dagboeken en complete online behandelingen. Daarbij willen we de hedendaagse technieken en mogelijkheden optimaal benutten. Ons ontwerp speelt daarbij een cruciale rol: wij willen onze informatie zo visueel en interactief mogelijk aanbieden. Dit alles met maar één doel: een zo prettig mogelijke ervaring bieden aan onze gebruikers.

Werkomgeving

  • In een team van techneuten en ontwerpers maken we geavanceerde, mooie web apps en (mobiele) websites;
  • We gebruiken Open Source frameworks en we ontwikkelen (mee) aan Open Source projecten;
  • We werken met gave techniek, zoals Python / Django, HTML5 / CSS3 / Sass / jQuery / CoffeeScript, Mac OS X / Linux, git / Agile.

We zoeken een Web Developer

We zoeken per direct een enthousiaste web developer, het liefst woonachtig in Utrecht of naaste omgeving, bedreven in HTML5, CSS3 en JavaScript, met gevoel voor verantwoordelijkheid en kwaliteit. Je hebt ervaring met Django of een ander MVC web framework en gevoel voor design en usability (we hebben onze wortels in techniek én ontwerp). Je bent open-source minded, leergierig en volgt de nieuwste trends in webtechniek. Je organiseert je eigen werkproces en werkt graag samen.

Wat we bieden

Een fulltime functie met een goed salaris en goede voorwaarden. Je komt in een hecht team waar voldoende ruimte is om je verder te ontwikkelen. We horen graag van je!

Bekijk onze website: http://www.jouwomgeving.nl/
Stuur je motivatie en CV naar sollicitaties@jouwomgeving.nl
Mocht je vragen hebben, bel dan 030-236 9628.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.