Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Web developer bij Leukeleu (Utrecht)

  • Geplaatst op: 03-05-2013

Leukeleu

Leukeleu zoekt…

een leuke web developer met gevoel voor design en interactie.

Functieomschrijving

In een team van 10 techneuten maken we geavanceerde, mooie, goed werkende web apps en (mobiele) websites. Hiervoor werken we samen met verschillende ontwerpbureaus. We gebruiken Open Source frameworks, en ontwikkelen (mee) aan Open Source projecten.

Als web developer bij Leukeleu werk je samen met andere developers aan uitdagende projecten voor verschillende opdrachtgevers. Je kunt meedenken in vormgeving en interactie, en zorgt ervoor dat elke pixel op de juiste plek staat.

Wij bieden je een fulltime functie met een goed salaris en goede voorwaarden (zoals een pensioenregeling). Je komt in een leuk team met een management dat snapt wat je aan het doen bent. Er is dus voldoende ruimte om je verder te ontwikkelen.

Functie-eisen

  • Bedreven in HTML5, CSS3 en JavaScript
  • Ervaring met Django of een ander MVC web framework
  • Gevoel voor design en usability
  • Open Source minded
  • Leergierig, en volgt de laatste trends in webtechniek

Lijkt dit je leuk?

Stuur dan je CV en portfolio op naar vacatures@leukeleu.nl.