Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature ervaren Front-end Developer bij Redhotminute (Tuil)

  • Geplaatst op: 12-06-2013

Redhotminute

Redhotminute is op zoek naar een ervaren Front-end Developer met visie. Heb jij een beeld bij de werkzaamheden die je over een jaar zult uitvoeren? Kun je de snel veranderende markt van dit vakgebied bijbenen? Wij ontwikkelen online voorsprong!

Als Front-end Developer ben je een echte vakspecialist en investeer je tijd om dat te blijven. Je weet niet alleen hoe je grafische designs omzet naar pixelperfect front-end code, maar ook dat jouw werk een directe invloed heeft op de beleving van de bezoeker. Daarom neem je initiatief en denk je outside the box om meerwaarde te creëren. Je voegt pro-actief animaties toe en optimaliseert je code voor social media. Terwijl het aan het einde van de dag al rustiger wordt op kantoor, maak jij je Javascript nog een paar milliseconden sneller.

De afdeling Frontend Development bestaat uit 6 man/vrouw, die allen beseffen dat onze websites perfect dienen te functioneren in oudere browsers. maar voor de nieuwste browsers doen ze er graag een schepje bovenop door bijvoorbeeld gebruik te maken van de HTML5-api’s en CSS3. In onze testruimte (beter bekend als de ‘browser-wall’) staan alle oudere browsers ‘native’ tot je beschikking, en ook voor de mobiele websites testen we de look-and-feel graag op de verschillende aanwezige (high-end) mobile devices.

Over ons

Vanuit onze gloednieuwe studio aan de Waal tussen Utrecht en ’s-Hertogenbosch ontwikkelen zo’n 60 creatieven en techheads state-of-the-art websites. Onze klanten zijn nationale en internationale A-merken, zoals Kia Motors Europe, Valk Hotels, Landal GreenParks, North Sea Jazz Festival, Amsterdam Light Festival en Domino’s Pizza. Wij zijn een ‘full-service internetbureau’ wat inhoudt dat we op alle terreinen zelf de specialisten in huis hebben, die op die manier als een team kunnen samenwerken om het beste resultaat te bereiken.

What’s next?

Wij kijken naar wie je ècht bent, dus vragen wij je een motivatiebrief te sturen waarin jij laat zien dat je die Front-end Developer bent die wij zoeken. Naast je CV met relevante werkervaring zien we vooral ook graag links naar bestaande online werken.

Je sollicitatie stuur je naar victor.bastiaansen@redhotminute.com.

Voor vragen over de inhoud van deze vacature kun je ook contact opnemen met mij via bovenstaand e-mailadres of bellen naar 0418- 510 068.

Hey recruiters!

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.