Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end ontwikkelaar bij Bossers & Cnossen (Groningen)

  • Geplaatst op: 20-06-2013

Bossers & Cnossen

Bedrijfsprofiel

Bossers & Cnossen is sinds de oprichting in 1987 uitgegroeid tot één van de grootste ICT organisaties voor de non-profit en de (groot) zakelijke markt in het noorden van ons land.

Met 65 medewerkers werken wij enthousiast en professioneel aan door de klant gewenste ICT- concepten. Onze focus is hierbij gericht op het inrichten van de totale ICT-omgeving van bedrijven met 50 werkplekken of meer. Bossers & Cnossen herkent zich in de kernwaarden Solide, Kundig, Nuchter en Persoonlijk.

Ons doel is om een professionele en kwalitatief hoogstaande ICT-leverancier in het marktsegment te zijn. We geloven daarbij dat tevreden klanten de basis vormen voor winstgevende groei. Kwaliteit en klanttevredenheid wordt gerealiseerd door gemotiveerd en enthousiaste medewerkers die met volle inzet voor de onderneming werken.

Bossers & Cnossen B.V. is onderdeel van De Bossers & Cnossen Groep. (zie hiervoor onze website: http://www.bnc.nl/).

Bedrijfscultuur

De cultuur bij Bossers & Cnossen is informeel en gebaseerd op een mix van noordelijke nuchterheid, innovatief denkvermogen, professionaliteit, een grote mate van verantwoordelijkheid en een gezonde portie humor.

Functieomschrijving

Onze afdeling Webapplicaties zoekt, ter uitbreiding van het product development team, een vooruitstrevende front-end ontwikkelaar, die goed op hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen. Het domein van de front-end ontwikkelaar bij B&C is gericht op product ontwikkeling en het implementeren van producten voor klanten. Wij ontwikkelen een aantal applicaties voor specifieke deelmarkten (onderwijs, onderzoek en zorg) die op basis van een abonnement worden afgenomen. Het succesvol vertalen van ideeën naar bestaande en nieuwe producten leggen de basis voor continuïteit en groei.

Jij wordt de schakel tussen ontwerp en de back-end, waarin je jouw kennis en ervaring inzet in de laatste front-end technieken om te adviseren over de (technische) haalbaarheid van wensen en ontwerpen. Het functioneel ontwerp van jou is helder en sluit goed aan op de wensen van de klant en de specificaties van het product.

Functie-eisen

Je bent goed bekend met accessibility, browser (in)compatibiliteit, responsive design, HTML5, CSS3, JavaScript en JQuery. Kennis van SQL en XML is een pré evenals ervaring met mobiele platformen. Je hebt kennis van Agile/Scrum. Je houdt van gestructureerde code en hebt gevoel voor vormgeving. Verder heb je een flexibele instelling.

Kennis en vaardigheden heb je opgedaan door jouw enthousiasme en passie voor je vak. Dit vinden wij voor deze functie belangrijker dan werkervaring.
Wij bieden jou een rol in een hecht team met veel diversiteit en groeimogelijkheden binnen een grotere ICT organisatie. Naast een marktconform salaris zijn persoonlijke ontwikkeling en plezier in je werk belangrijke kernwaarden binnen onze organisatie. Je krijgt alle mogelijkheden om jouw expertise in te zetten voor mooie opdrachtgevers.

Solliciteren

Solliciteren kan per email: hrm@bnc.nl.
Folkert Rignalda, hoofd webapplicaties, geeft graag verdere informatie over deze functie. Hij is te bereiken via 050-8506900.

Contactgegevens

Bossers & Cnossen, Afd. HRM, 9723 JD Groningen.

Acquisitie n.a.v. vacatures wordt niet op prijs gesteld.