Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature front-end webdeveloper bij de Internet Jongens (Apeldoorn)

  • Geplaatst op: 12-06-2013

DeInternetJongens

Wij zijn op zoek naar een ondernemende front-end webdeveloper met kennis, ervaring en pit.

Over jou

Jij komt ons team versterken op het gebied van front­end webdesign en ­development. Jij bent een gedreven webwerker en de combinatie HTML5 en CSS3 kent geen geheimen voor jou. Ook ben je bekend met javascript, jQuery en doen de termen responsive, mobile first en progressive enhancement bij jou zeker een belletje rinkelen.

Als front­ender zorg jij ervoor dat de websites, webshops en webapplicaties van onze klanten er goed uitzien! Je werkt nauw samen met je collega’s op het snijvlak van ontwerp, webdesign, gebruiksvriendelijkheid en webdevelopment.

Naast het meebrengen van je vakkennis heb je ook een uitgesproken mening over de inrichting, opbouw en uitvoering van je eigen werk en dat van je team.

Gezien de dynamiek en diversiteit, van zowel het bedrijf als de projecten, dien je te beschikken over een forse hoeveelheid initiatief, verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen. Verder zijn de volgende keywords op jou van toepassing: klantgericht, pragmatisch, zelfstandig, flexibel, stressbestendig.

Je bent op zoek naar een fulltime (of bijna fulltime) functie in dienstverband, hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en ziet een uitdaging in het meegroeien met ons bedrijf.

Over ons

Bij de Internet Jongens werken we vanuit ons kantoor aan de westkant van Apeldoorn elke dag samen met onze klanten en een flinke dosis vakmanschap aan online succes.

Onze ruime ervaring in de ontwikkeling van websites, webapplicaties en e­commerce oplossingen zetten we optimaal in voor onze klanten en dat maakt ons tot dé partner voor bedrijven die serieus bezig zijn met online zakendoen.

Omdat we als bedrijf aan het groeien zijn, zijn we op zoek naar jou om ons team te komen versterken.

Ons aanbod

Bij de Internet Jongens zijn we onszelf continu aan het ontwikkelen en kunnen jou dan ook groei in je functie bieden. Je team bestaat uit jonge mensen in een snel veranderende wereld.

We bieden je een goed salaris, dat past bij jouw kwaliteiten en ambities. We bieden je de ruimte om jezelf te ontwikkelen, je kennis te delen met en te leren van een doorgewinterd en multidisciplinair team. Tijdens je werk kun je de ruimte nemen om mee te denken en nieuwe technieken te ontdekken en toe te passen.

De sfeer op ons kantoor is informeel en als je van huis uit een flinke dosis humor meebrengt kun je die bij ons zeker kwijt.

Interessant. En nu?

Stuur je sollicitatie, met CV en portfolio naar werken@deinternetjongens.nl of bel ons op 055­7507811. Je mag natuurlijk ook gewoon langskomen!

de Internet Jongens B.V.
Schumanpark 35
7336 AM Apeldoorn
http://www.deinternetjongens.nl/