Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Senior JavaScript Developer bij LBi (Amsterdam)

 • Geplaatst op: 10-06-2013

LBi

Ben je een gedreven JavaScript Developer en op zoek naar een uitdagende baan met volop ruimte voor je professionele ontwikkeling? Dan is LBi Netherlands, ’s werelds grootste onafhankelijke marketing en technologie bureau, de ideale werkgever voor jou!

Dit ga je doen…

Als getalenteerd JavaScript Developer help je mee met het ontwikkelen van innovatieve web applicaties, het ontwikkelen en onderzoeken van infrastructurele tools en libraries en het ondersteunen van een gepassioneerd en professioneel team van front-end developers.

Tevens wordt er als Senior JavaScript Developer van je verwacht dat je op informele wijze het mentorschap van Junior/Medior collega’s op je neemt en dat je proactief nieuwe ideeën en technieken aandraagt

Jij bent…

Leergierig en je hebt een passie voor technologie. Verder heb je ervaring met het ontwikkelen van professionele front- en back-end applicaties en een diepgaande kennis van JavaScript, jQuery, object-oriented development, HTML, CSS, XML, JSON en http. Kennis van SQL en NoSQL databases, REST/webservices, MVC frameworks en accessibility en User Expercience is gewenst.

Maar ook…

 • Heb je minimaal 5 jaar werkervaring binnen een vergelijkbare functie en heb je een behaald diploma HBO Software Engineering of andere relevante studie
 • Heb je bij voorkeur ruime ervaring met Javascript en daarnaast HTML 5, CSS 1, 2&3, responsive web design en adaptive webdevelopment
 • Denk je vanuit de gebruiker in plaats vanuit de techniek
 • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Ben je gewend om op klantniveau te communiceren
 • Kun je anderen aansturen in teamverband en/of projecten
 • En voel jij je verantwoordelijk voor je werk (geen 9 tot 5 mentaliteit)

Werken bij LBI

LBi staat voor veel, maar het meest belangrijke is toch wel de samenwerking. Om zo goed mogelijk werk te maken, werken we in gemixte teams waarbij innovatie hoog in het vaandel staat. Talenten van verschillende disciplines worden gemixt om samen vanuit een goede strategie de mooiste dingen te bedenken én te maken. De rest is pure magie!

LBi staat voor uitdaging en expertise. Daarom vinden wij het belangrijk dat er genoeg ruimte is om jezelf te blijven ontwikkelen. Alleen op deze manier kunnen wij onze klanten leidend maken in hun business. Dat is de ambitie!

Dit bieden wij:

 • Werken met de mooiste en grootste merken.
 • Korte lijnen. Dat schakelt snel en stimuleert eigen initiatief.
 • Ruimte voor opleidingen. Kennis versterkt onze brede kijk.
 • Prettige, informele werksfeer en professionele collega’s, stuk voor stuk mensen met passie voor het vak.
 • Een werkvloer waar creativiteit, marketing, business en technologie samenkomen.
 • Betrokkenheid, ook na werktijd.
 • Resultaatgericht werken in een gedreven cultuur waar serious fun centraal staat.
 • Goede arbeidsvoorwaarden; een goed en marktconform salaris, pensioenverzekering, en leuke extra’s zoals massages en deelname aan LBi health programma

Zie jij jezelf al bij ons werken?

Neem dan contact met ons op! We zijn namelijk reuze benieuwd welk talent jij aan ons team kunt toevoegen. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Marleen Hovers op telefoonnummer 06 15017497.