Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Frontend Webdeveloper bij Inspire (Utrecht)

  • Geplaatst op: 01-07-2013

Inspire

Introductie

Inspire ontwikkelt innovatieve websites en webapplicaties voor opdrachtgevers zoals KWF Kankerbestrijding en Elsevier. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste frontend webdeveloper. Iemand die trots wil zijn op zijn of haar werk en zichzelf continue uitdaagt om een stap verder te gaan. Een ontwikkelaar met een zelfstandige instelling en een eigen visie, die altijd tot de beste oplossingen wil komen en voortdurend bezig is om nieuwe dingen te leren.

Jouw kenmerken

De ideale persoon voldoet aan het volgende profiel:

  • Je hebt minimaal twee jaar ervaring met frontend webdevelopment en kunt dat illustreren met een projectoverzicht.
  • Je hebt diepgaande kennis van HTML, CSS, Javascript en jQuery.
  • Je hebt ervaring met responsive webdesign en weet hoe je optimale prestaties op mobiele apparaten kunt creëren.
  • Je bent zelfstandig, enthousiast, nauwkeurig en flexibel.
  • Je kunt je standpunten helder verwoorden en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Kennis van en ervaring met CoffeeScript, HAML, SASS/LESS, Compass, Ember.js, Backbone.js, SVG, Twitter Bootstrap en/of Git is een pre.

Over Inspire

Inspire is een softwarestudio nieuwe stijl. Vanuit ons kantoor aan de Rembrandtkade in Utrecht (naast het Wilhelminapark) maken wij innovatieve websites en webapplicaties waar mensen blij van worden. Onze werkwijze is gebaseerd op nauwe samenwerking met opdrachtgevers en geeft daardoor snel het juiste resultaat.

Bij ons werken betekent dat je bezig bent met het ontwikkelen van webapplicaties die er écht toe doen. Zo werken wij bijvoorbeeld voor KWF Kankerbestrijding aan de ontwikkeling van een geavanceerd e-health portal. Wij houden van hard werken, maar ook van plezier maken en nieuwe dingen leren. Onze developers werken op een MacBook Pro en een 27’’ Thunderbolt display. Daarnaast hebben we onbeperkt lekkere koffie en houden we niet van lange vergaderingen (maar wel van inspirerende workshops met klanten!). Vanzelfsprekend biedt Inspire uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je eens kennismaken? Bel of mail en kom langs voor een kop koffie of thee. Direct solliciteren? E-mail je motivatiebrief en CV naar floris@inspire.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.