Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Lead front end developer bij eFocus (Amsterdam)

 • Geplaatst op: 05-07-2013

Let op: deze vacature is al gevuld. Onze huidige vacatures zijn meer up-to-date.

eFocus

Neem jij graag de leiding als het gaat om het vertalen van techniek, interactie en vormgeving naar hoogwaardige front-end oplossingen? En functioneer je als een echte coach voor je team? Dan past deze baan bij jou!

Wat ga je doen als Lead front end developer?

Je adviseert onze designers, interaction designers over de technische haalbaarheid van hun ontwerpen. Je bent het directe aanspreekpunt: voor je team, maar ook voor de andere disciplines en klanten. Jij zorgt er in nauwe samenwerking met onze developers voor dat alle code van hoge kwaliteit is. Hierbij wordt gewerkt met een strikte scheiding tussen opmaak, inhoud en gedrag volgens de geldende standaarden. Je bent namens front-end development verantwoordelijk voor het opleveren van optimaal functionerende websites, platformen en apps.
Kortom: Je bent een senior op je vakgebied. Samen met de vestigingsmanager en creative director ben je verantwoordelijk voor de aanname, begeleiding en ontwikkeling van de teamleden.

Wat vragen wij van je als Lead front end developer?

 • Een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau;
 • minimaal 4 jaar relevante ervaring (a.d.h.v. een portfolio met voorbeeldcode);
 • Uitgebreide kennis van en ervaring met (X)HTML, CSS, XML, JSON, JavaScript en JavaScript frameworks (MooTools of jQuery), AJAX, W3C standaarden en semantiek;
 • Een goed onderbouwde en eigen visie op de meest recente ontwikkelingen binnen het vakgebied (HTML5/CSS3/Responsive design/Mobile)
 • Aantoonbare ervaring met OOP
 • Ervaring met externe API’s zoals bijvoorbeeld Google Maps of Facebook.
 • Ervaring met ontwikkelen voor de verschillende browsers;
 • Ervaring met versiebeheersoftware en het documenteren van code;
 • Kennis van Smarty en/of XSLT is een sterke pré, evenals kennis van PHP, .Net en/of Java.

Wat bieden wij jou als Lead front end developer?

Bij eFocus bieden we je een marktconform salaris passend bij je leeftijd, opleiding en werkervaring. Ook bieden we je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt de mogelijkheid om parttime te werken (32-40 uur) en met onze flexibele werktijden kun je tot 10.00 uur je werkdag beginnen. Je komt terecht in een plezierige werkomgeving waar informele omgangsvormen centraal staan en waar volop ruimte is voor creativiteit en eigen initiatief!

Verder profiteer je van de volgende voordelen:

 • Goede opleidingsmogelijkheden;
 • Mobiliteitsregeling en laptop van de zaak;
 • Een prima pensioen en collectieve zorgverzekering;
 • Een inspirerende werkomgeving;
 • Een leuk en gemotiveerd team van collega's.

Zowel binnen eFocus als tussen onze zustermaatschappijen bieden wij je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen, door te groeien en echt te laten zien wat je in huis hebt. Mensen zoals jij maken ons tot wie we zijn. Daarom stimuleren wij ambitie en persoonlijke ontwikkeling. Maar we besteden ook veel aandacht aan plezier op en rond het werk. Onze personeelsvereniging organiseert bijvoorbeeld geregeld leuke activiteiten.

Wie zijn wij?

eFocus is een top-5 fullservice internetbureau. Met ruim 140 professionals in Utrecht, Amsterdam en Amersfoort, ontwikkelen wij websites, verzorgen online marketing en optimaliseren wij online conversie. Alles draait in onze aanpak om het behalen van online effect. Dit doen we voor diverse opdrachtgevers zoals FrieslandCampina, C1000, AFM, DELA, FrieslandCampina, Guus Meeuwis, SEAT, Rabobank en War Child. Bekijk onze recente projecten op: http://www.efocus.nl.

Interesse of vragen?

Wil jij werken bij een groeiende, vernieuwende en jonge organisatie? Geef dan verder richting aan je carrière bij eFocus! We zijn nieuwsgierig naar jou. Heb je nog vragen, dan beantwoorden we die graag. Je kunt ons bereiken via info@werkenbijefocusgroep.nl. Bellen mag ook: recruiters Charlie Sett en Linda Brandenburg zijn bereikbaar via telefoonnummer 088 - 648 00 00. Wellicht tot snel!

Solliciteer direct via onze website.